Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Cum să te îmbraci: pune accent pe confort și pe bun-gust
02 octombrie 2018

Știm că, de multe ori, te întrebi: „Cum să mă îmbrac astăzi?”. Tocmai de aceea ne propunem ca, prin intermediul articolului pe care tocmai îl citești, să îți venim în ajutor cu recomandări valabile în orice situație.

Cum să te îmbraci: triada hainelor

Ca să înveți să te îmbraci frumos este obligatoriu să ai în minte, mereu, trei lucruri: confortul, bunul-gust și propria persoană. De ce bunul-gust, confortul și propria persoană? Simplu! Este obligatoriu să ai bun-gust în materie de îmbrăcăminte, indiferent dacă ieși la o plimbare cu prietenii prin oraș sau dacă participi la un eveniment special, cum ar fi o gală sau o nuntă. De asemenea, este esențial ca hainele pe care le porți să fie, înainte de toate, extrem de confortabile. Niște haine confortabile nu trebuie să te strângă sau să-ți provoace dureri ori leziuni. De asemenea, hainele sunt confortabile și dacă îți lasă pielea să respire. 

Cum să te îmbraci: importanța culorilor

Culorile joacă un rol extrem de important în ceea ce privește ținutele pe care alegi să le porți, în fiecare zi. Dacă nu asortezi culorile hainelor cu care te îmbraci riști să atragi atenția asupra defectelor tale și, totodată, să stârnești amuzamentul sau disprețul celor din jurul tău. Ca să alegi combinațiile potrivite de culori pentru hainele tale este nevoie ca, mai întâi, să identifici subtonul pielii tale, iar apoi să te folosești de roata culorilor. Ca să afli cum îți dai seama ce subton ale pielea ta și cum să folosești roata culorilor merită să citești și articolul Combinații de culori – Cum să-ți potrivești hainele ca să arăți perfect.

Cum să te îmbraci: garderoba ideală

Ca să te îmbraci frumos, elegant și confortabil, este necesar să ai hainele potrivite în garderobă. Prin urmare, păstrează în garderobă doar hainele pe care chiar le porți. Pe celelalte, poți să le arunci sau să le donezi, în funcție de starea în care se află. În cazul în care nu ai o garderobă ofertantă, fă-ne o vizită! Cu siguranță că în Factory Outlet sau în Mango Outlet vei găsi haine și obiecte de încălțăminte potrivite pentru tine. Când mergi la cumpărături, sfatul nostru este să te orientezi atât către haine care sunt la modă acum cât și către piese vestimentare pe care vei putea să le porți și peste cinci ani. Ca regulă generală, în garderoba ta ideală ar fi bine să se regăsească următoarele tipuri de haine: pantaloni eleganți, blugi, pantaloni casual, pantaloni de costum, 2-3 costume, tricouri, bluze, cămăși, pulovere, geci, paltoane și diverse modele de rochii și fuste. De asemenea, este important să nu neglijezi accesoriile.

Cum să te îmbraci: potrivirea între haine și corp

Indiferent de fizicul tău, este obligatoriu ca hainele pe care le pui pe tine să-ți vină perfect. Adică să nu fie prea largi, prea strâmte, prea lungi sau prea scurte. Prin urmare, nu te forța să pui pe tine o bluză sau niște pantaloni cu două ori trei mărimi mai mici. Chiar dacă reușești să intri în haine mai mici decât porți de obicei, nu înseamnă că ele ți se potrivesc.