fashion house

De ce contează ce pantofi porți

În urmă cu nişte ani, celebra actriță Marilyn Monroe ne spunea aşa: “Dă-i unei fete pantofii potriviţi şi va putea cuceri lumea!”

 

Pefect adevărat şi în ziua de azi, căci o pereche adecvată de pantofi poate să facă minuni pentru posesoarea ei, oferindu-i puteri de nebănuit 😊 Dacă ai impresia că exagerăm, înseamnă că nu ai avut ocazia până acum să porţi acea pereche de pantofi. Aleasă aşa cum trebuie, aceasta îţi oferă prestanţă, şarm şi chiar mai multă încredere în tine. În plus, să fim sinceri: dacă e şi comodă, pe lângă toate calităţile ei estetice, încălţămintea potrivită aduce şi un confort fizic ce depăşeşte zona picioarelor şi te face să fii în întregime plină de energie.

 

De aceea, cu gândul la pantofi şi la efectele lor asupra look-ului tău am ales să-ţi vorbim despre încălţămintea pe care ar trebui să o adaugi şi tu garderobei tale.
Încălțămintea pe care te îndemnăm să o cumperi ar trebui să fie realizată din materiale de cea mai bună calitate, cu atenţie maximă la finisaje şi detalii. Totodată, ea ar trebui să aibă un calapod care să se potrivească formei piciorului tău şi să nu te facă să suferi atunci când o porţi, pentru că, să fim sinceri, nimănui nu-i place să poarte încălțăminte incomodă și care rănește pielea. Aceste lucruri trebuie să se aplice la toate categoriile de încălţăminte, indiferent dacă e vorba de pantofi tip stiletto, sandale cu talpă joasă ori toc ameţitor, pantofi clasici de mers la birou ori încălţăminte sport.

 

 

Pantofii sau sandalele cu toc înalt

Fie că e vorba de o petrecere sau de un eveniment la care ţinuta recomandată este una elegantă, pantofii sau sandalele cu toc înalt nu ar trebui să lipsească din accesoriile alese pentru completarea ţinutei pe care o vei purta acolo. Avantajele lor sunt multiple: alungesc piciorul şi silueta, îţi creează o statură mai impozantă şi sunt şi extrem de feminini. Verifică cu atenție calitatea lucrăturii pantofilor atunci când îi cumperi și ai grijă ca și finisajul interiorului să fie pe măsura celui din exterior.

 

sandale cu toc inalt roz metalic

Pantofi stiletto Tiffany – Il PASSO Outlet: 549 249 de lei

sandale cu bareta din piele naturala neagra

Sandale negre Vince Camuto din piele naturală– Office Shoes Outlet: 669 467 de lei

sandale cu bareta colorate de vara

Sandale Epica din piele naturală – Otter Outlet: 379  194 de lei

sandale cu toc inalt si barete roz

Sandale Aldo Catarina – Otter Outlet:529 224 de lei

pantofi stiletto cu model galben cu flori

Pantofi galbeni cu imprimeu floral – Benvenuti Outlet: 139 99 de lei

Balerinii şi sandalele cu talpă plată

Acest tip de încălţăminte este perfect pentru zilele în care ai mult de mers pe jos, dar şi pentru orele în care stai la volan (iar aceste ore nu sunt deloc puţine, dacă ne gândim la traficul din Bucureşti). Comozi și foarte practici, balerinii şi sandalele cu talpă plată pot fi integrați într-o sumedenie de ținute și de ocazii.

sandale cu barete colorate fara toc

Sandale multicolore Benvenuti – Benvenuti Outlet: 199 139 de lei

sandale cu barete aurii fara toc

Sandale aurii Benvenuti – Benvenuti Outlet: 199 139 de lei

balerini albastri

Balerini Ecco din piele întoarsă – ECCO Outlet: 499 349,9 de lei

Pantofii sport

Pentru că sunt perfecţi nu doar pentru mersul la sală şi pentru că au depăşit de mult vremea în care erau nişte pantofi simpli, comozi și cu șiret, pantofii sport pot fi şi ei un detaliu important al ţinutei tale. Alege nişe pantofi sport care să iasă rapid în evidenţă şi care să te facă să ai un aer modern şi relaxat. Cu cât detaliile de pe ei sunt mai interesante, cu atât celelalte piese ale ținutei tale vor fi mai bine puse în valoare.

pantofi sport cu flori

Pantofii sport Aldo Trenia – Otter Outlet: 379 151 de lei

Mai multe oferte excelente la încălţăminte, dar şi alte surprize, vei găsi în perioada 2-5 iunie în magazinele din Fashion House Outlet, în cele 4 zile cu Extra 20% reducere!

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit