fashion house

De ce să alegi haine de la un Outlet mare?

Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce să alegi haine de la un Outlet mare?

Ei bine, răspunsul este la noi. Fashion House este un outlet din Bucureșți care oferă categorii diversificate de îmbrăcăminte și care are reduceri de până la -70% în fiecare zi. În plus, este cel mai mare Outlet din București.

scări rulante

Aici ajungi foarte ușor, indiferent că optezi pentru un mijloc de transport în comun sau pentru mașina ta. Aflat în complexul West Park Militari, intrarea pe A1, km.13, Fashion House te surprinde cu haine în trend, la cele mai mici prețuri. Dacă vrei să ții pasul cu moda, vino la noi și vei găsi ținutele potrivite pentru orice ocazie.
Iar în situația în care până acum nu ai avut ocazia de a cumpăra cămașa, pantalonii sau perechea de pantofi mult doriți, află că aici vei întâlni peste 60 de magazine cu branduri renumite de la care poți achiziționa oricând ceea ce îți dorești. Conceptul de outlet a început să fie din ce în ce mai cunoscut și căutat.

 

Piesele vestimentare a prețuri mai reduse și astfel ai ocazia să cumperi lucrurile mult dorite la prețuri mai accesibile pentru tine, fără să scoți prea mulți bani din buzunar.

 

Categoriile de produse pe care le găsești la reducere în Fashion House sunt:

  • Îmbrăcăminte
  • Încălțăminte
  • Sport
  • Accesorii
  • Home & Deco
  • Jucării

 

Branduri precum Collective, Champion, Diesel, Guess sau Lee Cooper și altele te așteaptă cu oferte irezistibile.

Avantajele hainelor Outlet

haine pe un cuier

Hainele outlet îți oferă calitate și preț accesibil, tocmai pentru ca tu să-ți poți construi diferite outfit-uri la prețuri accesibile, indiferent de sezon.

Hainele outlet sunt tot articole noi, au etichetă, prezintă calitate așa cum sunt cele din magazinele obișnuite ale producătorilor. În plus, nu mai trebuie să aștepți după reducerile sezoniere. Fie că eșți în căutarea unei ținute sport orielegante sau cauți anumite accesorii, la Fashion House găsești articole variate, pentru toate stilurile, indiferent de vârstă sau sex.

 

Toate produsele fac parte din surplusul de stocuri ale producătorilor, din colecțiile create special pentru magazinele de tip outlet, dar și din colecțiile din sezoanele anterioare ale tuturor brandurilor. Și aceste produse trebuie vândute, și astfel se fac reduceri substanțiale pentru ca toți cumpărătorii să aibă acces la haine de calitate și în tendințe.

 

În plus, magazinele din Fashion House au gândit un concept în beneficiul clienților. Astfel, tu ai ocazia, de două ori pe an, la schimbarea colecțiilor, să cumperi produse și mai ieftine, căci prețurilor de outlet deja reduse li se aplică o altă reducere remarcabilă. Pe etichetă regăsești istoricul reducerilor și poți face calculele mult mai ușor. Pe lângă experiența de cumpărare, este foarte important să ai și o stare de spirit foarte bună.

 

De aceea, în zilele de shopping aici te poți bucura de o atmosferă foarte plăcutăși de neuitat.

 

Așa că fă-ți lista de cumpărături și vino la noi!

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit