Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

De sărbători, alege articole în nuanțe metalizate
07 decembrie 2017

Cu toții știm că de sărbători culorile vedetă sunt roșu și verde. De acord, nu putem să contrazicem cu nimic această micuță observație 😉 Dar noi îți recomandăm ca în această perioadă de sărbători, mai ales când aproape toată lumea alege cele două culori menționate, să mergi pe mâna unei palete de culori metalizate, care te vor ajuta să simți din plin euforia acestei perioade. Iată cum să încorporezi aceste nuanțe în ținutele tale de sarbatori!


Fă casă bună cu auriul și argintiul
Cele mai cunoscute nuanțe metalizate, auriul și argintiul, sunt predominante în colecțiile de sărbători etalate în magazine. Designerii aleg an de an să colaboreze cu ele, punându-le pe haine, încălțăminte, genți și alte accesorii care le reliefează frumusețea. De sărbători, îți recomandăm și ție să alegi una sau chiar mai multe piese din gama menționată, dacă ești suficient de îndrăzneață și nu te sperii de efectul ultra-glam pe care îl pot da mai multe articole metalizate. Nu te speria de combinația dintre auriu și argintiu, căci nu mai e demult o greșeală vestimentară să combini cele două culori în aceeași ținută.
… dar nu te limita la aceste două nuanțe
Deși argintiul și auriul sunt cele cu care mergi la sigur în crearea unui outfit de petrecere care să nu fie prea ușor de trecut cu vederea, aceste două nuanțe metalizate nu sunt singurele care vor impresiona. Practic, orice altă culoare cu patină metalizată poate să devină un hit vestimentar. De aceea, nu ocoli movul, maroul, roșul, albastrul, verdele sau chiar negrul metalizat.
Combină inteligent nuanțele metalizate
Daca euforia metalizatelor pare să te cuprindă total, nu strică puțină ponderare, cu scopul de a nu ieși din decorul preconizat. Asta înseamnă să combini inteligent nuanțele metalizate, ca să nu arăți ca o imensă conservă de aluminiu sau ca un mănunchi de bomboane de pom îmbrăcată în aceste nuanțe metalizate, indiferent de ce variantă alegi.