fashion house

Ești bărbat? Iată ce greșeli de fashion să nu faci dacă vrei să ai o ținută impecabilă

Știm că moda nu reprezintă, de regulă, punctul forte al unui bărbat. Dar mai știm, de asemenea, că bărbaților le place să arate bine, chiar dacă nu au timp de pierdut ca să se „aranjeze”. Evită greșelile de mai jos și vei reuși să faci o impresie bună cu ținutele tale, indiferent de context.

bărbat la o masă folosind un laptop

Prima greșeală: achiziția de haine care nu sunt de calitate

O greșeală foarte mare de fashion pe care o poți face în legătură cu hainele și încălțămintea pe care le ai este să investești în niște produse de proastă calitate. Respectivele obiecte nu doar că se vor deteriora foarte rapid, dar nici nu vor arăta bine pe tine. Prin urmare, este important să investești în niște haine de calitate. Dacă nu știi, poți găsi haine de calitate foarte bune, la niște prețuri excelente. Unde? În magazinele de tip outlet din incinta Fashion House. Unul dintre aceste magazine este Koton, care are o gamă variată de produse de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru bărbați, dar și pentru femei și copii.

A doua greșeală: diferența de culoare între curea și pantofi

Foarte mulți bărbați nu sunt atenți la un detaliu foarte important când vine vorba de ținutele lor. Mai exact, își aleg o curea pentru pantaloni de o altă culoare față de cea a pantofilor. Sau invers: optează pentru niște pantofi cu o culoare diferită comparativ cu cea a curelei de la pantaloni. Nu face și tu aceeași greșeală, deoarece ținuta ta nu va arăta bine, chiar dacă hainele și încălțămintea sunt unele de calitate.

A treia greșeală: dimensiunea nodului cravatei

În cazul în care codul vestimentar de la jobul tău impune să porți foarte des cravată în timpul programului de lucru, ai grijă la dimensiunea nodului. Nodul perfect, ca dimensiune, ar trebui să țină cont de mărimea gulerului cămășii și de mărimea gulerului sacoului. Așadar, ar fi bine să înveți să faci mai multe tipuri de noduri, ca să fii pregătit pentru orice situație. Dacă știi să faci doar un singur tip de nod, roagă un prieten să te învețe și altele. Sau, mai simplu, urmărește câteva filmulețe pe YouTube, care îți arată cum să-ți înnozi cravata diferit.

A patra greșeală: șosetele nepotrivite

Șosetele pot să ruineze sau, din contră, să completeze perfect o ținută. Șosetele trebuie să respecte două reguli simple: să aibă lungimea ideală și culoarea potrivită. Referitor la culoarea șosetelor, aceasta trebuie să fie la fel ca a pantalonilor. Cât despre lungimea șosetelor, când te îmbraci la costum ar fi bine să te încalți cu unele mai lungi. În schimb, dacă te duci la serviciu îmbrăcat în pantaloni scurți și încălțat cu pantofi sport, lungimea șosetelor nu ar trebui să depășească glezna picioarelor. Sau, și masi bine, să porți pantofii sport direct fără șosete 😊

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit