fashion house

Imprimeurile army – la moda oricand

Cu siguranta iti amintesti si tu ca inca de mica vedeai cu atata curiozitate hainele ce aduceau a uniformele militare vazute in filme si in emisiunile din fiecare duminica. Tot de atunci si cine mai stie de cat timp inaintea acelui moment hainele cu imprimeu army au fost prezente in hainele ,,la moda” ale fiecarei generatii.

Fie ca vorbim de geci, camasi, pantofi si chiar pantaloni, hainele cu imprimeu army par sa fi cucerit pentru totdeauna preferintele fiecarei generatii, aducand un plus de stil si de personalitate fiecarei tinute completate de un element army.

Ghete, gluza si pantaloni army

Pe langa culorile placute, cameleonice, o tinuta army nu are cum sa treaca neobservata. Nici acum, nici peste ani.

 

Alegi o camasa army alaturi de pantaloni negri si niste cizme in acelasi ton si gata, obtii o tinuta ce cu siguranta va acapara toate privirile. Unde mai pui ca tinutele army sunt atat de versatile ca le poti purta in atatea ocazii. Intocmai precum culorile lor!

Daca, in schimb, alegi sa porti o geaca cu acest imprimeu, nu te sfii sa o porti cu incredere. Ele sunt intotdeauna gata sa te sprijine in lupta contra banalitatii. Nu vezi prea des o geaca army prin oras.

Verde, maro, verde inchis, kaki – toate sunt dintre culorile reprezentative ale acestui imprimeu ce dainuie de atatia ani tinutele tale, ale parintilor si tot asa. Culori calde, pamantii si uneori neutre, culorile uniformelor soldatilor au devenit piese importante in garderoba fiecaruia dintre noi.

Tu ce haine army ai acasa? Te asteptam la Fashion House pentru a-ti reinnoi ,,stocul”. Iarna aceasta o declaram army!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit