Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Iubești să te distrezi și ieși des în oraș? Iată ce să faci dacă vrei să fii tot timpul gata de party!
30 mai 2018

Adori să petreci, așa că ieși în cluburi în fiecare sfârșit de săptămână? De asemenea, nu ratezi nicio altă petrecere apărută neașteptat în programul tău? Pentru că iubești distracția și vrei să te afli, neapărat, în mijlocul ei, uneori neglijezi modul în care te îmbraci și arăți. Din fericire, am pregătit pentru tine câteva sugestii de care să ții cont, dacă vrei să fii tot timpul gata de party, atât ca ținută, cât și din punct de vedere al aspectului fizic.

Cumpără-ți niște genți de calitate

Gențile reprezintă cele mai importante accesorii din viața unei femei, deoarece pot transforma radical orice ținută. Prin urmare, cumpără-ți câteva genți de calitate, astfel încât să ai mai multe alternative pentru outfit-urile tale de petrecere. Merită să investești într-o geantă de calitate, atâta vreme cât alegi una la modă acum, dar care o să se poarte și peste cinci sau zece ani. De asemenea, o geantă de calitate are marele avantaj că este confecționată din materiale extrem de rezistente la uzură. Dacă vrei să-ți cumperi niște genți de calitate, pe care să nu dai o avere, îți recomandă să vizitezi magazinele Koton și Ecco Outlet România, din incinta Fashion House Militari.

Știi ce merge bine cu o geantă de calitate? Niște pantofi de top. Așadar, caută să-ți cumperi niște genți de calitate care să se asorteze cu pantofii pe care îi ai deja acasă, deoarece orice doamnă sau domnișoară care vrea să arate foarte bine este obligată să-și asorteze geanta cu pantofii. La fel cum bărbații sunt nevoiți să-și potrivească cureaua de la pantaloni cu pantofii 😊

Dacă nu ai pantofi potriviți pentru gențile pe care urmează să ți le cumperi, o să trebuiască să-ți iei și încălțăminte. Îți poți cumpăra pantofi tot din outletul Ecco. Acolo vei găsi pantofi foarte frumoși care, totodată, sunt și foarte comozi.

Nu exagera cu machiajul

Machiajul în exces și unghiile foarte lungi sau colorate în culori țipătoare nu te fac să arăți mai bine. Din contră! Așadar, nu exagera cu machiajul și cu unghiile înainte să ieși în oraș. În schimb, ai grijă ca machiajul, culoarea unghiilor, hainele, încălțămintea și accesoriile pe care le porți să fie în armonie. Totodată, evită să te dai cu foarte mult parfum sau cu un parfum care nepotrivit. Folosește unul care să te învăluie în mister, să-ți placă și să nu-i deranjeze pe oamenii cu care interacționezi.