Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Jacheta de blugi revine!
21 martie 2018

Chiar dacă vremea de afară nu te duce cu gândul absolut deloc la anotimpul în care ne aflăm (mda, cine ar fi crezut că martie e atât de departe de luna pe care o știm cu toții…), noi ne încăpățânăm să pariem pe primăvară și să aducem în atenția ta un articol care va fi la mare căutare în acest sezon. Este vorba despre clasica jachetă de blugi, piesă ce nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui. Dacă nu ai, încă, o jachetă din denim, acum este momentul să îți cumperi un articol de acest fel, iar noi îți spunem cum să o porți, astfel încât să ai un look excelent!
Jacheta oversized, una dintre cele mai bune alegeri


Una dintre cele mai populare jachete de blugi ale momentului este jacheta oversized, mai precis cea care are o croială dreaptă, ușor supradimensionată, și care se potrivește cu vestimentația de zi cu zi. Aceasta se asortează foarte bine cu o cămașă sau un tricou alb, o pereche de pantaloni care urmează linia piciorului și cu pantofi sport de culoare albă, în continuare foarte populari, și vei avea un look modern, proaspăt și potrivit pentru o sumedenie de ocazii ale zilei.
Nu te teme de jacheta de blugi cu croiala pe corp
Dacă piesele voluminoase nu se numără chiar printre preferatele tale, o jachetă cu croiala pe corp sau fitted este perfectă pentru asortat la rochii, pantaloni chino, skinny sau chiar pntaloni palazzo, la o fustă maxi ori rochii midi. Aceasta echilibrează ținuta și creează un balans între partea de sus a corpului și partea inferioară, reușind să se autoevidențieze, dar să lase și articolul complementar să se remarce.
În funcție de personalitatea ta, jacheta cropped poate fi cea mai potrivită 😊
Dacă ai o fire efervescentă, care nu se teme de combinații vestimentare îndrăznețe și de alăturări ce, la o primă vedere, nu par să se potrivească, atunci jacheta cropped este făcută pentru tine. Ea este mai scurtă decât o jachetă obișnuită (există cazuri în care este chiar de lungimea unui bolero), se poate arunca, nonșalant, peste un tricou sau o rochie, și merge foarte bine în combinație cu încălțăminte cu talpă plată, genți din pânză și pantaloni largi.
Denim cu denim
Nu în ultimul rând, jacheta de blugi poate fi asortată perfect cu alte piese din denim.
Chiar dacă acest look te poate duce cu gândul la outfit-uri de genul celor purtate de fostul cuplu Briteny Spears și Justin Timberlake, nu e nevoie să mergi chiar atât de departe cu imaginația. E suficient să alegi doar o a doua piesă din denim, pe lângă jacheta deja prezentă, ideal în aceeași nuanță de denim ca aceasta. Adaugă accesorii colorate sau alte piese de îmbrăcăminte în culori contrastante, iar efectul vizual va fi extrem de plăcut.