fashion house

Mic ghid al încălțămintei pentru femei: cele mai îndrăgite modele de pantofi și sandale elegante

revista, cafea si stiletto

Când vine vorba despre încălțăminte, femeile zâmbesc cu subînțeles: acesta este unul dintre domeniile universului feminin în care, pur și simplu, sky is the limit. Nu întâmplător Marilyn Monroe a afirmat: Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea.

Varietatea produselor din această categorie este o dovadă concretă a faptului că reprezentantele sexului feminin sunt, fără doar și poate, îndrăgostite de pantofi – și mai ales de pantofii și de sandalele elegante, care completează ținutele de birou, de petreceri sau chiar de gale, unde rafinamentul e la el acasă.

Despre cele mai îndrăgite modele de pantofi eleganți de damă te invităm să citești în articolul de astăzi!

Pantofii stiletto

Pantofii stiletto sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite modele de încălțăminte pentru femei. Foarte versatili și ușor de integrat în ținutele elegante de zi cu zi, aceștia sunt o opțiune excelentă pentru outfiturile office. Pentru astfel de situații, sunt recomandate modelele de pantofi în culori neutre (bej, negru). Totuși, dacă mediul profesional îți permite și simți nevoia de o pată de culoare, îndrăznește să porți o pereche de pantofi stiletto într-o culoare vibrantă (roșu sau verde, de exemplu) sau chiar cu animal print!

 

Datorită tocului foarte subţire, adesea aproape cui, şi care, de cele mai multe ori, este înalt sau chiar foarte înalt, dar și datorită vârfului ascuțit, pantofii stiletto sunt, de cele mai multe ori, prima opțiune atunci când vine vorba de accesorizarea ținutelor elegante, perfecte atât pentru birou, cât și pentru petreceri.

 

Pentru a te bucura de confort, recomandarea noastră este să te ghidezi doar după pantofi stiletto cu un calapod comod și confecționați din piele naturală.

Pantofii d’Orsay

Decupați în laterale, pantofii d’Orsay sunt acei pantofi pe care îi combinăm adesea cu rochii elegante, de lungime medie, cu pantaloni ţigaretă sau cu fuste creion, pentru a da ținutei o notă clasică și plină de rafinament. Acest model de pantofi se remarcă prin călcâiul acoperit și prin partea din față fie decupată (peep-toe), fie închisă, ca la orice pantof elegant.

Cu vârful decupat și călcâiul acoperit, pantofii peep toe sunt niște pantofi eleganți care se remarcă, în general, prin tocul foarte înalt.

Pantofii slingback

Aceşti pantofi foarte populari în urmă cu câțiva ani ani au revenit în forţă şi par să recucerească inimile domnişoarelor şi doamnelor din zilele noastre. 

Pantofii slingback sunt acei pantofii decupaţi la spate şi care au o baretă pe călcai. Fie că au vârful decupat sau închis, aceștia se bucură de aprecieri în rândul reprezentantelor sexului feminin, mai ales datorită faptului că se asortează perfect cu rochiile elegante.

Sandalele cu toc subțire

Fie că vorbim despre cele cu toc înalt sau cu toc mic, sandalele cu toc subţire sunt foarte feminine şi perfecte pentru a crea o ţinută delicată sau chiar foarte sexy (mai ales dacă ne referim la cele cu tocuri amețitoare). 

 

Gama de sandale cu toc subțire conține numeroase modele, pentru toate gusturile reprezentantelor sexului feminin. Astfel, există atât sandale clasice, extrem de simple, cât și modele de sandale cu barete pe gleznă. Atenție, însă: acestea din urmă sunt potrivite doar pentru persoanele cu o gleznă subțire, întrucât bareta poate crea efectul vizual de îngroșare a piciorului. 

 

Prin urmare, dacă ești în dubii, din cauza gleznelor tale ușor groase, atunci când porți fuste sau rochii scurte, cel mai bine ar fi să optezi pentru un model de sandale cu toc subțire fără baretă. Până la urmă, există și un mare avantaj al acestora: sunt extrem de versatile!

 

Numeroasele modele de pantofi și sandale elegante pentru femei cresc semnificativ șansele de a găsi ceva care să îți placă, să ți se potrivească de minune și care să ocupe un loc special în garderoba ta, pe termen lung. Nu uita că, în alegerea pantofilor, calitatea joacă un rol esențial. Optează doar pentru încălțăminte confecționată din piele naturală, cu calapod comod, pentru a te bucura de ea sezoane la rând. 

 

Te așteptăm la o sesiune de shopping, pentru a descoperi unele dintre cele mai frumoase și versatile modele de pantofi eleganți, de la branduri consacrate, la prețuri foarte prietenoase!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit