fashion house

Moda 2019: Află cele mai noi tendințe pentru următoarele sezoane!

o fata cu palarie ce ii acoperă ochii

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/mod%C4%83-femeie-frumoas%C4%83-femeie-p%C4%83l%C4%83rie-2309519/

Sezonul toamnă-iarnă, în care ne aflăm, stabilește deja noile ritmuri ale tendințelor din modă, în 2019. Atenția sporită la detalii, accesoriile statement și materialele de cea mai bună calitate, nu vor lipsi de pe lista recomandărilor formulate de către specialiști. În cadrul noilor colecții, vom descoperi numeroase obiecte vestimentare oversized și care asigură confortul, indiferent de ocazie. Rochiile ușor bufante, salopetele maxi și texturile nobile nu vor lipsi din garderoba voastră, în 2019. Iată care sunt cele mai noi tendințe din modă, pentru următoarele sezoane.

Cuprins

Moda 2019 - Care sunt texturile care vor marca noile colecții

Designerii au dat deja startul pregătirilor pentru noile colecţii vestimentare, pe care vor să le transforme în adevărate opere de artă. Unele dintre acestea provin din sezoanele trecute, altele îşi găsesc inspiraţia în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 şi unele reprezintă adevărate inovaţii. Să descoperim împreună astăzi principalele texturi care vor marca noile colecţii vestimentare.

Catifeaua, materialul care denotă eleganţă şi rafinament

Texturile catifelate au făcut întotdeauna parte din colecţiile vestimentare ale designerilor celebri. Acest material este frecvent utilizat atât în cazul ţinutelor de seară, pentru eleganţa şi rafinamentul pe care le conferă cât şi în cazul accesoriilor şi a încălţămintei.

Noile colecţii vor include și celebrii pantofi stilleto, confecţionaţi din catifea, care vor atrage atenţia tuturor, în cadrul celor mai pretenţioase evenimente din 2019. Cele mai neaşteptate culori vor face echipă bună cu texturile catifelate.Nuanţele de albastru intens sau cele roz candy nu vor lipsi din colecţiile celor mai apreciaţi designeri.

o fata roșcata intr-o salopeta albastra

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/women-wearing-blue-velvet-dress-903692/

Imprimeuri în carouri, pentru combinaţii ideale

Carourile au avut perioada lor de graţie în trecut, însă au dispărut o perioadă din colecţiile vestimentare celebre. Conform specialiştilor, imprimeurile în carouri vor reveni în topul tendinţelor fashion din 2019. Acestea nu vor reveni cu modele inedite, ci vor face diferenţa, prin intermediul combinaţiilor speciale în care vor fi utilizate. Iată câteva recomandări practice de care puteţi ţine cont în cazul acestor texturi, pentru a obţine ţinute avantajoase pentru voi, în următoarele sezoane:

  • O pată de lumină – În 2019, nu trebuie să vă feriţi de accesoriile luminoase, care pot scoate orice ţinută din anonimat. Carourile gri pot fi asortate cu succes cu diverse accesorii deosebite, în nuanţe neon.
  • Ţesături dense – Ţesăturile dense sunt uşor de asortat cu imprimeurile în carouri, avantajându-le pe acestea, din punct de vedere estetic. În plus, atunci când optați pentru astfel de ţesături, veți afişa o imagine lipsită de imperfecţiuni, întrucât acestea avantajează diverse fizionomii.
  • Varietate de stiluri – Atunci când alegeți ţinute care includ imprimeuri în carouri, nu trebuie să vă limitaţi la anumite stiluri vestimentare. Noile tendinţe din 2019 încurajează combinaţiile inedite.
o fata cu rochie in carouri colorata, dres tip pânză și pantofi cu toc galbeni

Pielea, materialul ideal pentru cei care adoră stilul laconic

Texturile din piele au fost mereu preferatele designerilor, care nu au ratat şansa de a le utiliza într-o diversitate de moduri şi combinaţii inedite, pentru a crea adevărate opere de artă vestimentară. Nu există limite în varietatea de combinaţii stilistice pe care le puteţi realiza cu ajutorul texturilor din piele. Eleganţa care caracterizează pantalonii, fustele şi accesoriile din piele reprezintă un atu important al noilor colecţii vestimentare, din 2019.

În ceea ce privește nuanțele preferate în cazul acestor texturi, negru rămâne principala opțiune preferată de specialiști. Pielea densă se află în topul preferințelor designerilor care vor să dea viață unor colecții care să urmeze stilul laconic, care atrage atenția, fără a necesita un cumul mare de detalii. Astfel, obiectele vestimentare confecționate din piele de cea mai bună calitate vor reprezenta tendințe vestimentare de sine stătătoare și în 2019.

o fata cu geaca de piele și pare mov

Imprimeuri leopard, pentru ținute îndrăznețe

Diversele imprimeuri au avut locul lor binemeritat în cadrul celor mai apreciate colecții vestimentare din ultimii ani. În 2019, nu vor lipsi imprimeurile leopard, devenite celebre, din cadrul celor mai populare colecții. Persoanele care adoră stilul îndrăzneț, extravagant, nu  vor putea rezista tentației de a adăuga aceste texturi în garderoba lor. Specialiștii recomandă stilul monocromatic, cu imprimeuri leopard, pentru ținutele de seară.

O fata imbracata intr-o rochie leopard stand pe un trunchi de copac uscat

Imprimeuri de șarpe, pentru ținute interesante

Nu doar imprimeurile leopard vor face parte din garderoba persoanelor interesate să fie în pas cu moda în 2019, ci și cele de șarpe. Specialiștii recomandă pielea texturată, mată sau lăcuită. Stilul monocromatic este ideal, atunci când se optează pentru imprimeuri de șarpe. Acestea nu trebuie să fie neapărat în nuanțe naturale, culorile puternice precum roșu purpuriu sau albastru azur fiind cele recomandate de specialiștii din domeniul modei.

Tendințele modei în 2019 - Ce recomandă specialiștii?

Texturile inedite și cele clasice, puse în valoare altfel, nu reprezintă singurele recomandări importante venite din partea specialiștilor din domeniul modei, pentru anul 2019. Aceștia anunță numeroase noutăți și în ceea ce privește stilurile agreate, culorile noului an și maniera în care se vor purta cele mai inedite accesorii. Iată câteva propuneri interesante ale specialiștilor din domeniul modei, pentru sezoanele care urmează!

Salopetele, mai mult decât simple uniforme de lucru

Dacă, în trecut, salopetele erau percepute doar ca și obiecte vestimentare potrivite pentru a deveni uniforme de lucru, acum lucrurile sunt diferite. Designerii și-au îndreptat mai mult atenția către acestea, transformându-le în principalele tendințe ale sezoanelor viitoare. Modelele tridimensionale, cu numeroase buzunare, cu sau fără accesorii îndrăznețe, vor face parte din noile colecții de modă pentru femei și bărbați.

O noutate pe care o vom descoperi în 2019, în cazul acestora, se referă la atenția sporită acordată rafinamentului acestor ținute. Astfel, pălăriile elegante și pantofii cu tocuri cui, nu vor lipsi din combinațiile inedite, care vor avea la bază salopetele.

o fata îmbrăcată intr-o salopeta de blugi aflata intr-o zona deșertică

Rochiile largi, ideale pentru ținute care nu au nevoie de completări

Conform specialiștilor, în 2019, rochiile largi nu vor lipsi din cadrul celor mai apreciate colecții și implicit, din garderoba persoanelor care adoră să fie mereu în ton cu moda. Inspirate din celebrele cămăși de noapte din materiale naturale precum mătasea, rochiile lungi, largi asigură ținute elegante, cu un minim de detalii și care nu au nevoie de completări. Confortul este cuvântul care caracterizează tendințele modei din 2019, iar rochiile largi se potrivesc perfect, în acest context.

Fata pe roci îmbrăcată intr-o rochie alba

Haine colorate și modele îndrăznețe

Tendințele modei din 2019 anunță haine din ce în ce mai colorate pentru garderoba noastră. În plus, dacă vreți să fiți cu adevărat în ton cu moda, puteți miza cu încredere pe diverse ținute, în gradiente de culoare. Cele strălucitoare, cu adevărat îndrăznețe, vor face parte din tendințele neașteptate ale modei, pentru sezoanele următoare. Combinațiile neobișnuite de culori, cu un efect metalic, vă vor asigura o prezență ușor de remarcat în lunile care urmează.

o fata îmbrăcată într-un pulover cu model de trandafiri și fusta scurta

Accesorii inedite, direct din revistele de modă

Atunci când vine vorba de tendințele modei în 2019, accesoriile joacă un rol important și nu vor trece neobservate. Iată care sunt recomandările specialiștilor pentru sezoanele care urmează:

  • Genți de dimensiuni mici – Gențile pe care le vom vedea în revistele de modă din 2019 vor fi din ce în ce mai mici. În plus, acestea nu vor fi purtate doar pe umăr sau în mână, ci și la piept, devenind astfel vedetele ținutelor street-style. Acestea nu par suficient de practice atunci când sunt purtate astfel, însă specialiștii asigură că acesta va deveni noul must-do al tendințelor modei din 2019.
poseta din piele verzuie ținută în mana de o femeie

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/person-holding-quilted-black-leather-clutch-bag-978665/

  • Eșarfele vor deveni nelipsite – Încă din sezonul toamnă-iarnă 2018-2019, eșarfele au început să devină piese de rezistență din cadrul celor mai apreciate colecții. Acestea vor deveni nelipsite și în sezoanele care urmează, fiind accesorii elegante și practice. Cele din mătase naturală, completate de batistele confecționate din același material, sunt deja preferatele designerilor celebri.
  • Argintul, accesoriul favorit și nuanța care denotă bun-gust – Argintul nu va lipsi de pe lista metalelor prețioase preferate în cazul bijuteriilor și a altor accesorii la modă, în 2019. În plus, argintiul este o nuanță must-have a sezoanelor care urmează, oferind un plus de strălucire ținutelor de seară. Detaliile metalice, în nuanțe argintii, vor marca și încălțămintea la modă, în 2019.
  • Bijuteriile statement vor completa ținutele elegante – Conform specialiștilor, accesoriile preferate în 2019 nu vor trece neobservate. Noile colecții vestimentare vor fi completate perfect de bijuteriile statement, precum cerceii din argint, imenși. Împreună cu bentițele late, aceste accesorii vor oferi un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute de seară.
o fata ce sta la birou și se uita pe YouTube, îmbrăcată modern cu culori aprinse

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-black-and-orange-leather-jacket-756914/

Tendințele modei în 2019 se anunță a fi neașteptate și interesante. Suntem convinși că noile colecții vestimentare vor atrage atenția prin modele îndrăznețe, texturi unice și imprimeuri inedite, în nuanțe cu adevărat atractive.

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit