fashion house

Modele de rochii pentru femei plinuțe. Recomandări în funcție de vârstă și de ocazie

femeie în rochie neagră scurta pe un fundal roz

Formele tale mai voluptoase nu trebuie să fie o rușine, ci poți învăța să le pui în evidență într-un mod foarte stylish și care să ți se potrivească. În articolul nostru îți vom oferi câteva recomandări de rochii pentru ocazii speciale, în funcție de evenimentul la care participi și vârsta pe care o ai. Poți străluci indiferent de siluetă – află imediat cum!

Modele de rochii pentru femei plinuțe

Modele de rochii pentru nuntă

  • Femei cu vârsta între 20-35 ani
femeie în rochie roz

Rochiile de prințesă îți vor avantaja foarte bine formele, în special dacă ai un bust generos. Optează pentru un model cu umărul descoperit pentru a crea un echilibru estetic în partea de sus a corpului, evidențiind astfel și zona gâtului. Poți accesoriza această ținută cu un colier finuț, simplu, pentru a-ți sublinia și mai mult eleganța. O rochie lungă, cambrată în talie îți va face de fapt un favor atunci când participi la astfel de evenimente speciale, așa că nu evita modelul pe care ți-l propunem.

  • Femei cu vârsta de 35+ ani
femeie pe scaun

O rochie lungă, vaporoasă și cambrată la nivelul bustului îți va veni perfect și va atrage complimentele celor din jur. Alege o culoare puternică precum verde smarald, albastru închis sau chiar roșu și poartă încălțămintea corespunzătoare. Dacă scopul tău este acela de a-ți subția la nivel optic talia, află că astfel de rochii au darul de a face trucul să se întâmple. Formele tale vor arăta bine definite și cu siguranță te vei putea bucura și de confortul fizic oferit de rochie.

Modele de rochii pentru o cină romantică

  • Femei cu vârsta între 20-35 ani
Femeie plinuta

Nu te sfii să porți rochii viu colorate, cu modele florale sau alte imprimeuri. Dacă vrei să mergi la sigur, poartă o rochie cu dungi verticale, deoarece acestea ajută la alungirea corpului la nivel vizual. Optează pentru o rochie până la genunchi cambrată în talie și cu mâneci scurte – ideală pentru sezonul cald! În schimb, dacă alegi o rochie cu imprimeuri, în culori de primăvară, asigură-te că încălțămintea pe care o porți este simplă și se potrivește din punct de vedere cromatic. Îți sugerăm să eviți însă rochiile cu buline, deoarece s-ar putea să aibă un efect vizual opus față de ce ți-ai dori de la întâlnirea ta romantică.

  • Femei cu vârsta de 35+ ani
femeie în oglindă

Simplitatea este cheia unei ținute de succes la orice vârstă, însă tu îți poți pune feminitatea în valoare și mai mult optând pentru o rochie într-o singură nuanță, care să te definească. Nu încerca să îți ascunzi formele sub haine largi sau rochii maxi, ci urmează recomandarea noastră și alege o rochie tip cămașă strânsă cu o centură în talie sau o rochie cambrată în partea de sus pentru a-ți evidenția frumusețea fizică.

Deși negrul poate fi elegant în anumite circumstanțe, diversifică-ți garderoba și achiziționează rochii în diverse culori care să te prindă – în funcție de culoarea ochilor, a pielii și a părului.

Modele de rochii pentru garden party

  • Femei cu vârsta între 20-35 ani
femeie îmbrăcată în rochie

Aproape că nu există ocazie mai potrivită decât o petrecere tip cocktail în grădină pentru a te transforma în prințesa boemă a orașului! Lasă-ți temerile despre corpul tău deoparte și alege o rochie lungă, înflorată, pe care să o accesorizezi corespunzător. Îți recomandăm să porți o bentiță în ton cu restul ținutei și pantofi cu tocuri joase, care să nu te împiedice la mers.

În special în sezonul cald te poți bucura de temperaturile ridicate purtând o rochie dintr-un material fin și lejer, care cu siguranță te va avantaja.

  • Femei cu vârsta de 35+ ani
femeie în rochie galbenă

După cum poate știi deja, jumătate dintr-o ținută stylish este reprezentată de accesorizare, însă rochia va fi tot timpul elementul principal la un astfel de eveniment. Îndrăznește să porți culoarea ta preferată, fie că aceasta este galben aprins, portocaliu sau verde pentru că petrecerile ținute afară permit și încurajează acest lucru.

Dacă nu vrei să porți o rochie lungă până în pământ, o rochie tip bodycon este la fel de potrivită pentru tine. Avantajul cel mai mare oferit de un astfel de model este faptul că se mulează pe corp, îmbrățișând orice tip de siluetă. În general, lungimea se întinde puțin peste genunchi, ceea ce îți va oferi un plus de eleganță și rafinament.

Sperăm ca recomandările noastre să te inspire. Ne dorim să devii cea mai bună variantă a ta și să îți urmezi propriile idei creative. Te așteptăm la Fashion House Pallady și Militari, unde găsești îmbrăcăminte pentru toate tipurile de siluetă și potrivite pentru orice eveniment special din viața ta!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit