fashion house

Motivele tradiţionale sunt din nou în tendinţe

În urmă cu foarte puţine zile, designerul american Tory Burch şi-a prezentat cea mai nouă colecţie Resort, colecţie în care accentul a fost pus pe motivele tradiţionale, unele dintre ele chiar de inspiraţie românească. Burch continuă, astfel, un trend pus pe piedestal încă de la finele anului trecut, când case mari precum Alberta Ferretti, Valentino, Temperley London sau Anna Sui şi-au prezentat colecţiile pentru actualul sezon de primăvară/vară și au adus pe podium articole ce au reinterpretat minunat specificul folcloric ale mai multor nații de pe întreg globul.

fata imbracata cu ie pe camp si flori in par

Motivele tradiţionale atât de îndrăgite de designeri, dar şi de public, se regăsesc cel mai mult în piese precum topurile sau rochiile şi fustele, jachetele ori pantalonii, dar nu ocolesc nici nici teritoriul accesoriilor. De aceea, genţile, curelele şi chiar încălţămintea pot fi decorate cu aceste motive tradiţionale, fie că e vorba despre broderii, pictură de inspirație folclorică sau diferite aplicaţii. De cele mai multe ori, piesele de îmbrăcăminte și încălțăminte sunt confecționate din materiale 100% naturale, precum inul, bumbacul, matasea ori pielea, iar culorile sunt fie alb, bej, maro, așa cum sunt și țesăturile originale, fie roșu, verde, albastru ori galben, simbolizând vitalitate și energie. Piesele cu motive tradiţionale pot fi înglobate foarte uşor într-un look boho-chic, atât de popular în această perioadă, cât şi într-unul 100% etno, care simbolizează nu doar întoarcerea la rădăcini, ci şi recunoaşterea spiritului creativ şi inovator al generaţiilor anterioare.

Vestea foarte bună este că la Fashion House Outlet există o serie de articole de inspiraţie folclorică şi cu motive tradiţionale, varietatea lor fiind suficientă pentru toţi cei care sunt în căutarea unor piese de acest tip. Ai ocazia să alegi fie topuri ori rochii cu motive tradiţionale, dar şi încălţăminte şi genţi marcate discret sau foarte evident de aceste simboluri vii şi pline de detalii, care îţi vor îmbogăţi semnificativ ţinuta.

ie alb cu maro

Bluză Mango Mango Outlet: 229,9 89,9 lei

rochie ie rosie lunga

Rochie Mango – Mango Outlet: 149,9 79,9

geanra cu model traditional rosu

Geantă Mango – Mango Outlet: 139,9 79,9

rochie albastra cu modele traditionale rosii

Rochie Format Lady – Format Lady Outlet: 251 179 lei

geanta cu model colorat traditional la curea

Geantă Castel Madama – R&R Boutique Outlet: 480 336 lei

sandale galbene cu model traditionalsandale negre cu model traditionalsandale rosii cu model traditional

Sandale Solo Donna – Benvenuti Outlet: 99 69 lei

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit