Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Primăvara: anotimpul preferat pentru a începe o rutină de sport
27 februarie 2018

Aproape două file au zburat din calendarul lui 2018 și în wishlist-ul de anul acesta va trebui să ai o bifă și în dreptul coloanei me, myself and I. Ești cu gândul la zilele însorite de primăvară care sunt după colț, iar asta nu e departe de numeroasele momente în care ți-ai propus să îți schimbi modul de a trăi și să te îndrepți către un stil de viață sănătos, mai echilibrat șicătre o rutină care să te disciplineze.

Sigur că acest lucru are nevoie de o motivație pe măsură, iar, dacă revistele de modă și cele câteva magazine pe care le-ai vizitat încă nu au reușit să te determine suficient, iată 3 propuneri de brand care cu certitudine își vor face loc în inventarul tău.

Fie că îți place să petreci timp în natură sau te-ai hotărât că de această dată să te ții de programul abonamentului la sală, vestimentația ta trebuie să fie încadrată în cele mai actuale tendințe.Fii gata să îți faci intrarea în primăvară ca o adevărată iubitoare de shopping și află ce surprize s-au pregătit la Fashionhouse!

Te poți bucura de numeroase reduceri dacă pășești pragul magazinului Nike. Aici ai posibilitatea să îți completezi colecția cu o nouă pereche de încălțări sport pe care o vei găsi la prețuri accesibile sau câteva accesorii care vor scoate outfit-ul tău din anonimat în sala de sport. Dacă ești pe mood-ul de runner sau pur și simplu ești pasionată de pilates, yoga sau gimnastică aerobică, magazinul îți pune la dispoziție suficiente modele din care tu vei putea alege ce te reprezintă mai bine.

Tot în interiorul outlet-ului câteva priviri nu strică să îți arunci și la Adidas, care vine în acest sezon cu propuneri pe care nu le poți rata. Deci, dacă te-ai decis că în această primăvară să te întreții cu activități în aer liber, jogging sau hiking, aici e locul ideal. În plus, ai șansa să îți mai alegi articole și pentru alt sezon, deci în mod sigur nu vei pleca cu mâna goală.

Ținuta completă și potrivită scopului tău este întregită de treninguri confortabile, ținute lejere care pot fi adaptate cu ușurință locului în care ai hotărât să te relaxezi. Pe acestea le poți găsi la Puma și cu siguranță merită să îți faci timp și pentru ele. Și, cum tot în această perioadă, zilele tale de căutări pot coincide cu situații în care ești nevoită să faci și câteva cadouri pentru cei dragi, magazinul are oferte și pentru copii. Produsele cuprind categorii diverse, așa încât totul se va rezuma doar la o chestiune de răbdare.

Și acum, că deja ai construit un întreg echipament, cu puțină ambiție și conștiinciozitate în scurtă vreme vei vedea rezultatele atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Alege să primești aceste transformări cu cea mai bună energie și ține-te de obiectivele pe care ți le-ai setat.