Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Primăvara asta se poartă dungile!
12 aprilie 2018

Nu mai e nicio noutate pentru nimeni că primăvara aduce în prim-plan imprimeul floral, pe care designerii îl etalează cu mândrie în articolele lor în acest anotimp. Dar în această primăvară, pe lângă flori, flori și iar flori, în arenă (re)intră curajos și dungile, care sunt unul dintre cele mai versatile imprimeuri. Dacă și ție ți-ar surâde să porți o ținută în care dungile să ocupe un rol principal, iată câteva ponturi pentru sezonul în curs!

Alege dungi în culori pastelate

Diafanele pasteluri pot fi acel detaliu de feminitate supremă pe care îl poți aborda în această primăvară. Combinațiile de dungi în nuanțe pastelate, plasate pe un fundal alb, sunt foarte populare în această primăvară și merg de minune la generația tânără.

Mergi pe mâna hainelor cu dungi dispuse pe verticală

Orice piesă vestimentară care are un imprimeu dungat, dar în care dungile sunt dispuse pe verticală, îți va aduce numai favoruri. Dungile acestea pe înălțime au darul de a alungi silueta, de a subția zonele mai voluptoase ale corpului și de a crea, per ansamblu, un aspect longilin și suplu.

Nu te feri de dungile statement

Dungile sunt dungi, până la urmă, ce ar putea fi atât de statement în legătură cu ele? Ei bine, dungile pot să iasă cu adevărat în evidență, dacă nu sunt niște simple dungi, ci niște chenare subțiri și lungi, pline de imprimeuri cât mai variate, gen animal print, buline, forme geometrice sau flori. Alte dungi statement sunt cele de diferite culori și mărimi, toate plasate pe un singur articol de îmbrăcăminte.

Combină îndrăzneț dungile

Nu în ultimul rând, poți cocheta în această primăvară cu plasarea dungilor în niște combinații îndrăznețe. Mai exact, accesorizându-le cu niște imprimeuri diametral opuse sau accesorii eclectice (și electrice). Totodată, să combini dungi de-un fel cu dungi de alt fel poate fi o variantă câștigătoare, mai ales când încălțămintea sau bijuteriile au una dintre culorile acestora.

Cu atâtea idei oferite, suntem siguri că vei găsi și tu acea variantă șic de a purta dungi în această primăvară, reușind să te evidențiezi prin ținuta ta în orice moment al zilei!