Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Prinde reducerile de la SALEMANIA și creează-ți o garderobă șic!
17 ianuarie 2018

SALEMANIA, una dintre cele mai așteptate perioade ale sezonului de iarnă și momentul în care prețul de outlet beneficiază de extra-reduceri apetisante, a început în această săptămână la Fashion House Outlet Centre! Cu zeci de magazine participante și oferte de neratat, SALEMANIA este cel mai bun prilej de a-ți include în garderoba articole șic, perfecte pentru sezonul în curs! Mai mult, dacă vei face cumpărături chibzuit, vei avea de câștigat și pe termen lung după o tură de shopping în această perioadă, în magazinele din centru, căci acolo găsești piese timeless, de o calitate ireproșabilă. Iată cum să profiți și tu de reducerile masive de la SALEMANIA, că să-ți creezi o garderobă șic!


Fă-ți o listă cu piesele pe care dorești să le adaugi garderobei tale
Dacă nu ai avut, încă, ocazia să arunci o privire în dulapul tău în vacanța de sărbători, acum e momentul să te gândești la lucrurile de care ai neapărată nevoie în perioada următoare și pe care ți le-ai dori la tine pe umeraș. E posibil să îți trebuiască piese basic, care să te ajute să treci cu bine peste temperaturile scăzute de afară, dar și piese care au un je ne sais quoi și care îți vor individualiza ținuta. Cu această listă făcută din timp, îți va fi foarte ușor să cumperi acele articole necesare.
Investește în piese care nu se vor demoda prea curând
Nu e niciun secret pentru nimeni că există o serie de articole care nu au șanse de a ieși din modă în viitorul apropiat. Pe lista lor se află cămășile albe, pantofii escarpen, blugii, cardiganele din cașmir, rochiile negre sau tricourile simple, in culori neutre. Dacă nu ai, încă, aceste articole în dulap sau dacă nu ai acordat prea multă atenție acestor piese evergreen, acum e momentul să mergi la shopping. Vei crea o bază solidă pentru look-ul tău, căci aceste piese sunt extrem de ușor de purtat și foarte ușor de asortat în ținute versatile, clasice ori moderne.
Cumpără articole din materiale de calitate
Un alt sfat pe care vrem să ți-l dăm este să cumperi articole care sunt fabricate din materiale de calitate. Lâna, cașmirul, angora, bumbacul 100% sau pielea naturală sunt doar câteva exemple de materiale care își vor păstra pe termen lung calitățile și îți vor permite să te bucuri o perioada mai mare de timp de produsul în care ți-au demonstrat din plin însușirile. Pentru că articolele din materiale de calitate au de cele mai multe ori un preț care reflectă acest atribut al lor, perioada reducerilor masive de la SALEMANIA este un bun prilej de a cumpăra la preț accesibil aceste piese de îmbrăcăminte și încălțăminte, așa că te așteptăm la cumpărături!