fashion house

Promod, Karen Millen şi Parfois, în magazinul Solmar Outlet, nou deschis în centru!

Promod, Karen Millen şi Parfois, trei branduri de renume din domeniul vestimentaţiei şi accesoriilor, extrem de îndrăgite de publicul de pe întreg mapamondul, sunt disponibile din această lună în magazinul Solmar Outlet din Fashion House, nou deschis în centru. Iată câteva detalii despre ele, care să te ajute să te orientezi mai ușor atunci când ajungi la cumpărături în centrul nostru!

femeie cu rochie verde si balon roz

Promod sau spiritul eclectic francez

Înfiinţat în anul 1975 de Francis Charles Pollet, un specialist al ţesăturilor ce şi-a dorit să le ofere femeilor articole elegante care să le creeze o alură distinctă şi feminină, Promod reprezintă creionarea perfectă a spiritului francez eclectic şi boem. Se pare că părintele Promod a şi reuşit să facă ceea i-a propus, căci azi Promod este iubit de doamne și domnișoare de pe întreg globul, care ştiu că pot apela oricând la această marcă pentru a beneficia de piese vestimentare inedite, pline de cele mai surprinzătoare detalii şi confecționate din materiale deosebite.

Rafinament British cu articolele Karen Millen

Aşa cum îi spune şi numele, brandul britanic Karen Millen a fost înfiinţat în anul 1981 de însăşi Karen, care a studiat designul şi care s-a aventurat în această afacere alături de partenerul său, Kevin Stanford. Cu doar 100 de lire sterline împrumutate, cei doi au cumpărat o mie de metri de metraj din bumbac, din care au făcut tricouri albe, simple, pe care le-au vândut prietenilor. De aici şi până la extinderea afacerii nu a mai fost decât un pas, iar azi brandul este unul dintre cele mai căutate nume la categoria vestimentație sofisticată pentru zi şi seară, perfectă pentru femeia plină de încredere în ea şi care este, de asemenea, foarte sigură pe stilul său. La toate acestea contribuie şi materialele luxuriante din care sunt confecționate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, detaliile de tip handmade şi tehnicile de croire inspirate din haute-couture, pentru un rezultat final care surprinde 100%.

Acessoriile de la Parfois vor evidenţia orice ţinută

Parfois este un brand portughez fondat în urmă cu 23 de ani de Manuela Medeiros, al cărei vis era să creeze accesorii excepţionale şi irezistibile. Mai mult, aceasta a plusat şi şi-a dorit ca produsele comercializate să aibă preţuri pe care să şi le poată permite o paletă largă de consumatori, fără a face rabat de la calitate, ceea ce s-a şi întâmplat 😊 Cu o reputaţie consolidată în timp, azi Parfois este cea mai bună alegere pentru cele care doresc să îşi evidenţieze ţinuta cu ajutorul unor accesorii minunate, jucăuș și simpatice, care combină, totodată, liniile clasice cu cele moderne.

Solmar Outlet va continua seria surprizelor în perioada imediat următoare, prin includerea în portofoliul de produse a unei game de articole şi mai variate, pentru femei şi bărbați. Urmăriţi pagină noastră de Facebook și veți afla cu exactitate toate noutățile!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit