fashion house

Rochiile albe, perfecte pentru zilele de vară

Pentru mulți dintre noi, vara înseamnă vacanță, zile lungi și însorite, atitudine pozitivă și o vestimentație șic, perfect adecvată sezonului. Cu aceasta din urmă putem să parcurgem cu brio toate situațiile plăcute ale celui mai îndrăgit anotimp al anului (ieșiri și petreceri la terasă, plimbări în parc și pe faleză), dar și pe cele mai puțin plăcute, mai exact acelea în care este atât de cald, încât nu-ți mai arde de nimic. Soluția cea mai bună la acest capitol? Rochiile albe 😊

fata cu rochie alba pe un camp cu parul impletit

Rochiile albe ne salvează în toate împrejurările, pentru că sunt de-a dreptul perfecte pentru zilele de vară. Țin soarele la distanță și nu se lipesc nesuferit de piele atunci când temperatura își face de cap, se potrivesc cromatic atât pentru evenimente de zi, cât și pentru evenimente de seară și sunt și foarte ușor de asortat cu alte articole de îmbrăcăminte sau accesorii datorită cromaticii prietenoase. Ok, fiind o nonculoare, merg cam cu orice. Totuși, dacă e să facem o selecție, albul rochiei face casă foarte bună cu nuanțe precum galben, gri, roz, roșu. Iar, în cazul în care nu te poți desprinde de negru nici măcar vara, ai un motiv în plus să te lași pe mâna unei rochii albe, care e accentuată perfect de niște accesorii negre.

Am ales pentru tine câteva rochii albe perfecte pentru acest sezon, pe care le găsești la Fashion House Outlet. Iată selecția noastră!

Rochie albă maxi Guy Laroche – Guy Laroche Outlet: 831 83 lei

rochie alba cu despicatura pe picior

Rochie albă croșetată Mango – Mango Outlet: 399,9 159,9 lei

rochie alba scurta cu dungi

Rochie albă Violeta Găburici – RVL Outlet: 1499 950 lei

rochie alba midi cu doua flori negre

Rochie albă Tom Tailor cu imprimeu – Tom Tailor Outlet: 229 160 lei

rochie alba scurta cu volanase

Rochie albă scurtă Mango – Mango Outlet: 229,9 99,9 lei

rochie alba scurta larga cu siret in talie

Rochie albă Tom Tailor cu dantelă – Tom Tailor Outlet: 329 164,5 lei

o fata în rochie alba larga cu stiletto
© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit