Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Shopping la outlet: ghid de vara
26 iunie 2015

Cum sa faci shopping la outlet

Sunt cateva reguli de aur in ceea ce privesc shoppingul la outlet pe care noi le-am descoperit cu timpul. Vanatoarea de reduceri este unul dintre mai fun “sporturi” pentru amatorii de oferte, asa ca am listat cateva idei de urmat pentru a prinde articolele pe care ti le doresti si pentru a profita din plin de toate promotiile pe care ti le oferim la Fashion House.

  1. Trebuie sa ajungi devreme. E extrem de important sa ajungi in magazine in momentul deschiderii, pentru a avea acces la marimile dorite, mai ales in cazul stocurilor limitate. Astfel, te asiguri ca esti prima care poate lua tot ce e mai bun!
  2. Pregateste-te pentru aglomeratie. Daca la outlet sunt lichidari precum frecventele promotii de -90% de la Fashion House, sansele sunt ca magazinele sa fie aglomerate, asa ca pregateste-te sa infrunti multi oameni sau chiar si cozi. Chiar daca poate vei fi descumpanita de o coada mare la casa, poti sa fii sigura ca recompensa va fi pe masura si ca merita cu adevarat!
  3. Fa-ti o lista de cumparaturi. E bine sa vii organizata, sa stii ce anume iti doresti si sa cauti acele lucruri inainte de a te lasa prada tentatiilor de moment. Daca stii ca iti doresti un trench sau o pereche de tenisi pentru alergare, cauta intai aceste lucruri si doar apoi exploreaza alte oferte. Mergi direct la magazinele din fruntea listei, apoi rezerva o ora-doua pentru a investiga si alte „tentatii”.
  4. Nu stii niciodata ce gasesti. Lasa-ti timp suficient in ziua respectiva pentru a fi surprinsa. Dupa ce ti-ai cumparat articolele pe care ti le doresti, aloca-ti timp pentru a te familiariza cu ofertele altor magazine. Nu de putine ori vei fi surprinsa ca poti gasi pulovere de iarna cu preturi de pana la 20 de lei, trench-uri cu 35 de lei sau tenisi Bensimon cu 17 lei. Astfel de oferte, spre exemplu, au fost disponibile in ultimul weekend cu reduceri de pana la 90%, astfel ca poti spune, cu adevarat, ca nu stii niciodata ce gasesti!
  5. Distreaza-te! Sigur ca iti plac reducerile si ce loc mai bun pentru a profita de ele decat Fashion House! Nu uita sa te simti bine si sa te bucuri pentru fiecare noua piesa achizitionata!
salemania

A inceput SaleMania!

22.07.2015

Vino pana pe 30 august la Fashion House pentru cele mai nebune preturi de pana acum, la Salemania! Vei fi surp...

shopping

Cum sa-ti faci lista de shopping pentru

10.07.2015

Fiecare drum la Fashion House ne dorim sa fie unul atent planificat. Sigur ca shopping-ul de impuls este o ter...

reduceri de weekend

Reduceri de weekend

25.06.2015

La Fashion House ne place sa avem grija ca cele mai bune oferte sa iti fie mereu la indemana! Vino in acest we...