fashion house

Sifonierul tau este pregatit pentru SUPER OUTLET SHOPPING DAY?

Weekend-ul acesta va trebui sa reorganizezi putin hainele in sifonier, pentru ca nu te vei mai putea opri din shopping, garantat. La Fashion House Outlet Centre, in ziua de 10 septembrie vei gasi pana la -90% discount din pretul initial la produsele selectate din magazinele participante – zi tu ca nu este asta cea mai SUPER veste!

Branduri cunoscute precum Nike, MANGO, Il Passo, Tom Tailor, BSB, Cavaliere, Sofiaman, Guess si multe, multe altele isi deschid usile cu cele mai bune preturi ale sezonului. Si cum ai putea sa te mai stapanesti cand gasesti reduceri de pana la -90% discount din pretul initial?

Verifica repede ce iti lipseste din garderoba, pentru ca aceasta este o buna ocazie pentru a cumpara rochii pentru balul bobocilor (da da, stim ca se apropie), geci pentru iarna, pantofi pentru diferite ocazii sau accesorii care sa iti completeze tinutele.

Daca esti genul care face sport des sau ai vrea doar sa inlocuiesti geanta cu care mergi la sala, magazinele Nike/Collective, Sport Vision, Killtec si Puma te asteapta cu oferte foarte bune la articolele sportive.

o fata uimita intre haine colorate pe umeras

Dar ce ai zice daca ai profita de aceste oferte si ai cumpara un cadou pentru cineva drag? O geanta din piele sau o pereche de pantofi eleganti de la Benvenuti, Otter, Mancini sau Il Passo? Sau poate o geanta de voiaj de la Mirano? Un set de lenjerie de la Jolidon sau Triumph? Sau o jucarie pentru nepotel, de la magazinul (nou deschis) U Grow? Chiar ai de unde alege dintr-o bogata varietate de oferte la preturi reduse, important este sa ne vizitezi.

o fata tine in brate cumparaturi stand pe o canapea albă

Asadar, te asteptam in ziua de 10 septembrie, cu program prelungit – 10:00 – 24:00, fie ca vanezi oferte speciale pentru tine (si ai de unde alege) sau ca doresti sa cumperi din timp cadourile pentru cei dragi!

pungi colorate de cumparaturi cu etichete de reducere

Magazine participante: Benvenuti, BSB, Cavaliere, Champion, Collective / Nike, Guess, Guy Laroche, Il Passo, Jolidon, Killtec, Multibrand Street & Go, London Tailors, Ma Dame, Mancini, Mango, Mirano, Mustang, Office Shoes, Otter, Puma, R&R Boutique, Ravioli, Santa Barbara, SofiaMan, Sport Vision, Stefanel, Steilmann, Tom Tailor, Triumph, U Grow, Via MonteNapoleone.

Sifonierul tau este pregatit pentru SUPER OUTLET SHOPPING DAY?

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit