fashion house

Ținuta cocktail – Idei pentru femei și bărbați

pahare cu sampanie

O petrecere cocktail este, cu siguranță, un eveniment special, la care este obligatoriu să ai o ținută impecabilă. Ca să alegi ținuta potrivită trebuie, înainte de toate, să înțelegi ce înseamnă o petrecere cocktail. Un cocktail party este o petrecere cu o durată de doar câteva ore, care are loc, de regulă, în a doua parte a zilei, spre seară. Invitații, care stau în picioare, dansează și socializează, sunt serviți cu cocktailuri și diverse gustări. Acum, că ți-am explicat ce înseamnă un cocktail party, o să-ți oferim și informații prețioase despre cum să te îmbraci la un asemenea eveniment.

Ținuta cocktail - Recomandări valabile și pentru doamne și pentru domni

Ca și în cazul ținutelor de nuntă, primul lucru pe care ar fi indicat să-l faci, astfel încât să-ți dai seama cum să te îmbraci pentru o petrecere cocktail, este să citești, cu atenție, invitația la eveniment. Chiar dacă pe invitație scrie doar „dress code cocktail”, fii atentă (sau atent) și la celelalte detalii, cum ar fi locul de desfășurare și organizatorul. Una este să mergi la o petrecere cocktail acasă la cineva, într-o grădină, și alta este să te duci la un hotel de cinci stele. De asemenea, ține cont de ora la care va avea loc petrecerea. Un cocktail party desfășurat în timpul zilei, de exemplu, îți permite să optezi pentru o ținută casual, adică mai puțin formală. În cazul în care invitația nu-ți oferă suficiente indicii pentru ținuta de cocktail, telefonează-i sau trimite-i un e-mail organizatorului petrecerii și cere-i mai multe amănunte.

Ținuta cocktail - Idei pentru femei

Dacă ești femeie și nu vrei să dai greș în ceea ce privește ținuta cocktail, cel mai bine ar fi să alegi o rochie cocktail până la genunchi. Este obligatoriu ca rochia pe care o alegi să nu fie prea scurtă, deoarece, nu uita, petrecerea cocktail este, în primul rând, un eveniment de socializare.

În situația în care nu ai o rochie cocktail în garderoba ta, vizitează magazinele Factory Outlet, Mango Outlet și Stefanel Outlet din incinta Fashion House și sigur o să găsești una potrivită pentru silueta ta!

Dacă vrei să le transmiți celor cu care vei interacționa că ești încrezătoare în propriile forțe, alege un costum drept ținută pentru petrecerea cocktail. În situația în care o astfel de alegere ți se pare prea protocolară, mergi pe următoarea combinație: pantaloni eleganți (de o anumită culoare), o bluză mulată (băgată în pantaloni și de altă culoare decât cea a pantalonilor) și un sacou strâmt pe talie (cu o culoare diferită de cea a pantalonilor și de cea a bluzei). Ca să nu dai greș în alegerea culorilor pentru ținuta ta cocktail, te sfătuim să citești și articolul Combinații de culori – Cum să-ți potrivești hainele ca să arăți perfect. În ceea ce privește pantofii, alege unii comozi, care să-ți completeze ținuta de cocktail. Găsești pantofi comozi și eleganți în Otter Outlet și în Benvenuti Outlet.

Ținuta cocktail - Idei pentru bărbați

Evenimentul la care vei participa este unul formal? Atunci nu trebuie sa alegi dintr-o sută de variante de ținute cocktail pentru bărbați. Ci doar să pui pe tine un costum elegant – negru, gri închis sau albastru închis. Desăvârșește ținuta cu o cămașă albă, din bumbac, care îi permite pielii să respire, și cu o cravată. Evită să porți un frac, deoarece un astfel de obiect vestimentar este indicat doar la evenimente oficiale. De asemenea, nu exagera cu accesoriile și poartă pantofi închiși la culoare.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit