rochie pentru evenimente

Tipuri de rochii de zi pentru diferite evenimente

rochie pentru evenimente

Nu doar evenimentele care se petrec seara implică alegerea unor ținute deosebite; chiar dacă participi la o petrecere tip cocktail, la o ceremonie de căsătorie sau botez, ori la un eveniment formal, chiar și ziua trebuie să te preocupi de selectarea unei rochii pe măsură. 

 

În continuare îți prezentăm câteva tipuri de rochii de zi pe care le poți purta în diferite momente importante din viața ta. După ce ai ales modelul adecvat ocaziei, nu uita să descoperi și câteva reguli de asortare a pantofilor cu rochia, pentru a avea un outfit impecabil. 

Rochiile de zi plisate

Dacă vrei ca ținuta ta să exprime eleganță și feminitate, mizează pe rochiile de zi plisate. Cu siguranță și în garderoba ta se regăsește cel puțin un astfel de model, nu-i așa? Ei bine, în caz contrar, ai toate motivele să mergi la cumpărături pentru a alege o rochie cu pliuri. Aceasta se pretează atât la birou, cât și pentru evenimentele mai puțin formale care se petrec ziua. Desigur, este varianta ideală de fiecare dată când îți dorești să afișezi o imagine care denotă rafinament și clasă. Propunerea noastră este să investești într-o rochie plisată într-o nuanță de albastru regal sau bleu ciel, ambele potrivite pentru a fi purtate ziua. 

Rochiile de zi cu croi lejer

rochie de zi

O altă categorie de ținute care te salvează în foarte multe dintre evenimentele care se desfășoară ziua este reprezentată de rochiile cu croi lejer. Vorbim, de fapt, despre modelele în cloș, în A, dar și despre cele cu croi în clin, confecționate din materiale fluide și vaporoase. Rochiile lejere pot fi casual, dar și elegante și sunt potrivite pentru orice moment al zilei, fie că mergi la birou sau că îți petreci timpul liber la o terasă. O alegere foarte inspirată este o rochie de zi cu imprimeu multicolor în nuanțe cald, dintr-o țesătură fluidă, cu un croi care îți va permite să te miști în voie.

Rochiile de zi creion 

rochie de zi creion

Rochiile de zi tip creion sunt foarte versatile și, totodată, extrem de îndrăgite de către majoritatea femeilor. Unul dintre motivele pentru care aceste piese vestimentare sunt atât de apreciate se datorează faptului că ele pot fi purtate cu mare ușurință într-o ținută office care se poate transforma cât ai clipi într-un look de petrecere sau într-un outfit casual. Rochia cu croi creion avantajează deopotrivă siluetele pline, dar și pe cele silfide, conferindu-le o eleganță aparte și punând în evidență trăsăturile corpului. 

Rochiile de zi cu mâneci trei sferturi 

rochie de zi cu maneci 3 sferturi

Rochiile de zi cu mâneci trei sferturi reprezintă o alegere foarte potrivită pentru evenimentele care se desfășoară ziua. De asemenea, optând pentru accesoriile adecvate, o astfel de rochie se transformă în ținuta specială pentru petrecerile care se petrec seara. Din fericire, ai la dispoziție o mulțime de modele de rochii de zi cu mâneci trei sferturi din care poți alege: cu mânecile clopot, drepte, accesorizate cu funde, brodate, iar lista poate continua. 

 

Chiar dacă nu te-ai decis, încă, la modelul pe care îl cauți, te așteptăm în Fashion House Militari pentru a descoperi rochiile din magazinele noastre. Ca de fiecare dată, vei beneficia de reduceri masive la produse de la branduri de renume internațional, așadar vei investi inteligent în garderoba ta!

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit