Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Topul celor 4 piese vestimentare care trebuie să se regăsească în garderoba ta
27 februarie 2018

Chiar dacă așteptăm cu nerăbdare venirea noului sezon la o simplă verificare a dressing-ului constatăm că de multe haine ne-am plictisit, unele deja au trecut biruitoare prin mai multe purtări sau efectiv nu se mai potrivesc stilului actual. Evident că de foarte multe ori acționăm compulsiv și avem tendința de a renunța la tot, dar nu asta este soluția. Soluția este o tură de cumpărături 😊 Dar, cum măsura este cea mai potrivită în toate aspectele vieții noastre, shopping-ul trebuie înțeles corect, deci în niciun caz ocolit.


Astfel, cu puțină atenție și îndemânare, se poate întocmi cu ușurință un top care se includă 4 piese statement ce vor face parte din garderoba acestei primăveri.

Piesele de bază sunt cele care ajută și structurează foarte bine o ținută, prin urmare o investiție în acest sens este de bun augur. O pereche de jeans clasici sau cu un croi mai special poate fi găsită în magazinul Lee Cooper care se mândrește cu articole de calitate și ajută în completarea outfit-urilor de zi cu zi. Comozi și practici, cu puțină imaginație îi poți adapta ținutelor office dacă job-ul îți permite acest lucru. Dar, dacă ești ceva mai conservatoare, păstrează-i pentru a-i utiliza în ținute relaxate atunci când ieși cu prietenii ori pur și simplu te plimbi în aer liber.

Încălțările de tip sport reprezintă o achiziție de care te poți folosi primăvara, mai ales că de la acest moment și vremea este propice pentru mersul mai mult pe jos. Trebuie să te simți confortabil, deci nu-i ocoli pe cei de la Nike. Încă mai poți profita de ultimele reduceri, deci ai și accesibilitate garantată!

O jachetă sau o geacă îți va completa orice ținută, iar avantajul este că vei avea un item pe care îl poți combina cu mai multe stiluri, dacă vei face alegerea potrivită. Magazinul Guess vine în sprijinul tău și îți oferă posibilitatea de a alege ceea te reprezintă dintr-o gamă numeroasă de produse. Și aici prețurile sunt avantajoase și poți experimenta (în cazul în care ai decis să fii mai îndrăzneață) mai multe look-uri, adecvate diferitelor momente ale zilei. Perechea de pantofi Oxford o găsești cu siguranță la Ecco. Eleganți, ei nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei împătimite de shopping. Ii poți combina cu stiluri eclectice care nu vor trece neobservate. Îndrăznește un mix and match neașteptat vei scoate orice outfit din anonimat, iar tu desigur, vei fi atracția momentului.

Dacă reușești să te imaginezi purtând aceste piese, în mod cert ai înțeles că, de fapt, aici ai mici trucuri pentru a obține efecte garantate și imediate pentru ținutele tale. Pentru ca tu să te bucuri de versatilitate, ele îți dau posibilitatea să îți compui numeroase ținute, fără să te plictisești.

Spor la cumpărături și lasă inițiativele și curajul să descrie ținutele tale!