Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Vedete cu stil și surorile lor la fel de faimoase
11 ianuarie 2018

Lumea showbiz-ului este plină de celebrități din domeniul muzicii, al filmului și al modelling-ului, care reușesc să încânte publicul de toate vârstele atât prin meseria practicată, cât și prin stilul vestimentar personal. Dar știai că foarte multe dintre aceste celebrități au și surori care au devenit niște staruri veritabile, cel mai adesea în domenii aproape identice cu cele în care și-au câștigat faima rudele lor? Iată câteva exemple de vedete cu stil și surorile lor la fel de celebre!


Beyoncé și Solange Knowles
Una dintre cele mai mari vedete ale muzicii contemporane, Beyoncé, este și sora mai mare a unei alte vedete, Solange. Dacă Queen B, așa cum s-a autointitulat Beyoncé, a lăsat numele de familie la o parte în plan artistic, sora sa și-a păstrat rădăcinile și a defilat în lumea reflectoarelor cu titulatura completă de Solange Knowles. La fel ca Beyoncé, Solange cântă bine și cu succes, iar stilul său vestimentar a făcut-o să fie inclusă an de an în clasamentele celor mai bine îmbrăcate vedete.
Gigi și Bella Hadid
Cele mai în vogă modele ale momentului sunt, fără doar și poate, surorile Gigi și Bella Hadid. Gigi a fost prima care a reușit să rupă inimile publicului și specialiștilor cu prestanța sa de pe podium și din pictorialele din reviste. Bella i s-a alăturat la scurt timp, cu destul de mult aplomb, devenind la fel de îndrăgită. Azi, aproape că nu există brand faimos cu care cele două americance să nu fi colaborat: de la Chanel la Versace, Balmain, Dolce & Gabbana, Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger și până la Ralph Lauren. Iar, dacă în familia Knowles mezina e mai “talentată” la capitolul stil vestimentar, în familia Hadid sora cea mare este starul în ceea ce privește imaginea, adoptând un stil eclectic, cu tentă foarte modernă.
Mary-Kate, Ashley și Elizabeth Olsen
Trei dintre cele mai cunoscute surori din showbiz sunt surorile Olsen: gemenele Mary-Kate și Ashley și sora lor mai mică, Elizabeth. Faima a venit mai întâi la gemene, care au fost protagonistele multor filme și seriale reușite, clădind un imperiu financiar în care și moda a jucat un rol aparte. Cele două sunt și fondatoarele brandurilor vestimentare The Row și Elizabeth and James, iar stilul lor total aparte le-a inclus de ceva vreme în galeria fashion-icon-urilor. Elizabeth a ajuns la rândul său faimoasă ca actriță, cu roluri pe marele ecran foarte apreciate, iar sfaturile stilistice primite de la surorile ei i-au ajutat, fiind adesea foarte admirată pentru alegerile sale în acest capitol.
Rooney și Kate Mara
Două actrițe celebre care au un stil ce nu trece neobservat sunt surorile Rooney și Kate Mara. Deși le leagă o asemănare fizică destul de mare, la capitolul gusturi vestimentare nu sunt chiar pe aceeași linie. Kate, sora mai mare, faimoasă prin prisma serialului House of Cards, este mai diafană și mai clasică, în timp ce Rooney, vedeta din The Girl With the Dragon Tattoo și Carol, este foarte curajoasă, nonconformistă și extravagantă, ceea ce a făcut-o să se fie întotdeauna remarcată.