Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Vrei o schimbare în 2018? Încearcă schimbarea la nivel vestimentar
17 ianuarie 2018

Înainte de ultimele zile ale anului trecut, cei mai mulți dintre noi și-au făcut, foarte probabil, o listă lungă de dorințe pentru anul ce urma să vină, dorințe pe care și le-au pus cu ardoare în noaptea de Revelion. Cu siguranță că majoritatea acestor dorințe au avut legătură cu sănătatea personală și a celor dragi, găsirea unui nou loc de muncă, achiziționarea unei case sau a unei mașini, o vacanță minunată pe perioada verii sau o schimbare pe plan personal și afectiv, care să se reflecte pozitiv în anul 2018. La acest ultim capitol noi avem o sugestie pentru tine 😊 E vorba despre o schimbare vestimentară, care are toate șansele să fie un prim pas în atingerea unei stări interioare de bine și te va ajuta să ai mai mult succes personal și profesional.


Începe prin a fi mai curajoasă!
Dacă simți că ești cam monotonă din punct de vedere vestimentar, dar nu ai avut până acum curajul de a face o schimbare, 2018 al tău e! Nu merge pe schimbări radicale, care te pot arunca în extrema cealaltă, mai ales dacă nu stăpânești chiar așa de bine această zonă a hainelor și accesoriilor. Începe cu pași mici, dar siguri, care vor avea rolul de a-ți contura ușor-ușor noul look. Spre exemplu, introdu mai multă culoare în garderoba ta, completează ținutele monocrome sau bicromatice (mai ales când acestea sunt din gama alb-negru sau negru-gri) cu accesorii contrastante din punct de vedere al culorii și folosește, când poți, puțin ruj roșu.
Adaugă ținutei tale mai multe accente de feminitate
Pentru unele femei, rochiile sunt sufletul garderobei, iar toate ținutele lor se învârt în jurul a fel și fel de rochii minunate care reușesc să le facă să se simtă excelent. Dacă nu iubești sub nicio formă rochiile și nu te vezi îmbrăcată cu ele niciodată (deși noi te sfătuim niciodată să nu spui niciodată), încearcă să adaugi note de feminitate ținutei cu ajutorul fustelor sau al accesoriilor. Pantofii cu toc sunt printre cele mai feminine accesorii, la fel cum sunt și bijuteriile, eșarfele din mătase ori articolele vestimentare din materiale prețioase.
Nu te teme de provocări
Pantofi sport cu rochie cu pliseuri, în nuanțe metalizate? Pulover din cașmir cu fustă din mătase sau fustă matlasată? Rochie maxi, de seară, cu balerini? Dar de ce nu? Chiar dacă la prima vedere par să nu se potrivească și să creeze ținute disonante, realitatea este că acestea fac casă foarte bună și reușesc să creeze niște outfit-uri de impact. Ele sunt doar câteva exemple de alăturări care pe parcursul lui 2018 te vor ajuta să îți schimbi în bine stilul vestimentar și care vor reuși să te facă să ai mai multă încredere în tine de-acum încolo.