Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Vrei să fii tot timpul în pas cu moda? Evită câteva greșeli și, cu siguranță, o să arăți încântător!
25 aprilie 2018

Îți dorești să fii mereu la modă și, de ce nu, să dai tonul vestimentar în grupul tău de prieteni? Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Descoperă, în continuare, câteva erori de fashion pe care este obligatoriu să nu le faci, dacă vrei să fii mulțumită pe deplin de ținutele tale.

Nu purta niște ochelari de soare nepotriviți

Ochelarii de soare reprezintă niște accesorii care ar fi bine să se regăsească în „arsenalul” vestimentar al oricărei femei la modă. Ei nu doar că îți protejează ochii în fața radiațiilor ultraviolete, ci spun despre tine că ești o persoană puternică și misterioasă. Prin urmare, este esențial să îți alegi corect ochelarii de soare. Indiferent dacă ai nevoie de ochelari de soare pe care să-i porți când conduci sau când te plimbi prin oraș alături de prietenele tale, ar trebui să ții cont, în primul rând, de forma feței tale. În cazul în care ai o față pătrată, cel mai bine ar fi să optezi pentru niște ochelari de soare cu ramă rotundă sau ovală. În schimb, dacă ești o persoană cu o față rotundă, alege o pereche de ochelari de soare cu rame groase și lentile dreptunghiulare. Mango Outlet, din incinta Fashion House, este magazinul ideal din care să-ți cumperi niște ochelari de soare de calitate, la prețuri foarte bune.

Nu purta niște blugi skinny când nu este cazul

Îți place să porți blugi? Foarte bine! Însă este esențial ca ei să completeze perfect aspectul corpului tău, de fiecare dată când alegi să-i îmbraci. Există nenumărate tipuri de blugi – evazați, skinny, cu talie joasă ori cu talie înaltă. Însă, foarte probabil, nu toți se potrivesc cu fizicul tău. De exemplu, dacă ești slabă, ar fi o greșeală majoră să porți niște blugi largi. La fel, dacă ai câteva kilograme în plus, nu îmbrăca niște blugi skinny, deoarece nu o să te simți bine în ei. Blugii ideali sunt extrem de confortabili și, de asemenea, îți evidențiază, atât cât este necesar, formele corpului tău. Dacă vrei să-ți dai seama ce blugi ți se potrivesc perfect, există o singură soluție: să probezi cât mai multe perechi.

Nu te îmbrăca sport peste tot

Dacă adori treningurile, pantofii sport și tricourile, nu înseamnă că este în regulă să porți asemenea articole de îmbrăcăminte și încălțăminte oriunde. Astfel de obiecte de încălțăminte și îmbrăcăminte ar trebui să fie purtate doar când practici sportul preferat, când te afli în sala de fitness ori când te plimbi prin parc împreună cu niște oameni foarte apropiați ție. Oricând ai nevoie de încălțăminte și îmbrăcăminte sport îți recomandăm să vizitezi unul dintre magazinele de haine tip outlet din Fashion House.