Fashion House panoramic

Despre noi

SINGURELE CENTRE COMERCIALE DE TIP OUTLET DIN ROMÂNIA, DESCHISE ÎN BUCUREȘTI

SMART SHOPPING LA SUPERLATIV, ÎN CENTRELE COMERCIALE FASHION HOUSE, LA DOAR CÂTEVA MINUTE DE BUCUREȘTI

FASHION HOUSE MILITARI, PRIMUL CENTRU COMERCIAL DE TIP OUTLET DIN ROMÂNIA

FASHION HOUSE Outlet Centre Militari este primul centru comercial de tip outlet din România. Încă de la înființare, adică din decembrie 2008, este una dintre principalele destinații locale de cumpărături și de petrecere a timpului liber.

Inaugurat în cadrul West Park Retail Militari, pe Autostrada A-1, la kilometrul 13, Fashion House Outlet Centre Militari și-a propus încă de la deschidere să schimbe peisajul local de cumpărături. A reușit, oferind tuturor celor care-i trec pragul o experiență de shopping superioară și produse aparținând unor branduri renumite, la prețuri mult mai accesibile decât într-un magazin obișnuit.

Cu aproape 60 de magazine ale unor branduri de top internaționale și locale, dispuse pe o suprafață de 14.000 de metri pătrați, centrul comercial vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu reduceri zilnice de minimum 30% din prețul inițial, pe parcursul întregului an. Reducerile de preț pot ajunge chiar și la 70% sau 90%, cu extra reduceri substanțiale adăugate frecvent. Astfel, fiecare vizită se transformă într-o experiență de smart shopping extrem de plăcută, gândită pentru toate stilurile și pentru toate buzunarele.

Outlet fashionhouse militari

FASHION HOUSE OUTLET CENTRE PALLADY – UN PUNCT MAJOR PE HARTA SHOPPING-ULUI DIN SUD-ESTUL ROMÂNIEI

Succesul centrului FASHION HOUSE Militari ne-a înspirat și ne-a determinat să deschidem încă un Centru Outlet. FASHION HOUSE Pallady, inaugurat pe 27 mai 2021, este al doilea centru Fashion House din România și singurul de tip ‘village’- o galerie de shopping în aer liber. Localizat în partea de est a Bucureștiului, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 15 iesirea Cernica, FASHION HOUSE Pallady redefinește standardele shopping-ului într-o atmosferă boemă, inspirată din stilul arhitectural al Bucureștiului interbelic. Noul centru outlet include zeci de magazine ale unor branduri renumite, restaurante, cafenele și o zonă de joacă pentru copii. Conceptul inedit de galerii în aer liber, cu intrări separate, te vor duce cu gândul la arhitectura Bucureștiului din perioada Belle Epoque. Acoperind o zonă cu peste 3 milioane de potențiali clienți, FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady își propune să ofere tuturor cumpărătorilor produse la aceleași standarde înalte de calitate, precum și o experiență de cumpărături și de petrecere a timpului liber la superlativ.

Zeci de branduri renumite te așteaptă cu prețuri accesibile și articole de calitate premium. Aici, te poți bucura de o plimbare în aer liber în timp ce admiri peisajul arhitectural deosbit care te face sa evadezi din cotidian. Zilnic, beneficiezi de reduceri de până la –70% și găsești produse pe toate stilurile și pentru toate buzunarele. Descoperă și tu noua locație FASHION HOUSE Pallady și bucură-te de smart shopping într-o atmosferă unică de poveste!

outlet Fashionhouse Pallady

DE CE SUNT REDUCERI ATÂT DE MARI LA FASHION HOUSE?

Toate produsele comercializate în centrele comerciale FASHION HOUSE Outlet Centre provin din surplusul de stocuri ale producătorilor, din colecțiile special concepute pentru magazinele de tip outlet și din colecțiile din sezoanele anterioare ale brandurilor aflate în portofoliul centrului. Deși produsele beneficiază de reduceri substanțiale, ele nu fac rabat de la calitatea care le-a consacrat, ci au același standard ridicat, specific brandurilor respective. Pe lângă aceste reduceri considerabile, disponibile pe întreg parcursul anului, magazinele din centrele FASHION HOUSE Outlet pun la dispoziția consumatorilor multe alte oferte speciale. De exemplu, de două ori pe an, la schimbarea colecțiilor, prețurile de outlet deja reduse beneficiază de reduceri suplimentare, care transformă costul final al unui articol într-un adevărat chilipir. În plus, la orice produs achiziționat se poate calcula ușor suma finală economisită, prin intermediul sistemului foarte transparent de prezentare a prețului pe etichete, care indică atât prețul inițial, cât și prețul redus, special pentru outlet.

CE ESTE DIFERIT LA FASHION HOUSE FAȚĂ DE MALL-URI?

Deși dispune de o suprafață foarte generoasă, zeci de magazine, cafenele, restaurante, terase, loc de joacă pentru copii, bancomat și o parcare amplă, Fashion House nu este un simplu centru comercial. Arhitectura sa unică, inspirată din vechile piațete din perioada interbelică, spațiile generoase, calde și animate, precum și stilul aerisit și primitor, toate îl fac să fie complet diferit de un mall clasic, oferind cumpărătorului o atmosferă aparte, atipică pentru Bucureștiul modern. Totodată, gama variată de magazine existente în FASHION HOUSE Outlet Centre Militari și FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady de la branduri renumite, precum Tommy Hilfinger, Calvin Klein, Boss, Nike, Adidas, Guess, Diesel, Liu Jo, adidas, Puma, Otter, US Polo, Desigual, Under Armour, English Home, Levi`s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, Ecco, Cacharel, Desigual, Lacoste, Triumph sau Tom Tailor, transformă centrele comerciale FASHION HOUSE în adevarate destinații pentru smart-shopping.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit