Fashion House Panoramic

Colin’s Outlet

Colin’s Outlet

Blugi, Incaltaminte

0314255638
Puncte@colinsjeans.com

Colin’s Outlet mereu in trend

În outletul Colin’s din FASHION HOUSE Militari te așteaptă o experiență de cumpărături ce îmbină eleganța și calitatea la prețuri accesibile, oferindu-ți ocazia de a adăuga în garderoba ta piese deosebite. Colin’s este un brand cu o istorie bogată în industria textilelor și a articolelor de îmbrăcăminte, iar acum îți pune la dispoziție colecții moderne și în tendință, cu accent pe jeansi, elementul definitoriu al brandului.

 

Colin’s România este parte a prestigioasei companii EROGLU HOLDING SA, cu o prezență impresionantă în peste 670 de magazine din 38 de țări ale lumii. Cu o intrare pe piața românească în 2011, Colin’s a cucerit rapid inimile pasionaților de modă din țară. Astăzi, ne mândrim cu un total de 29 de magazine în România, inclusiv 12 locații în București și 17 în diverse orașe, precum: Craiova, Cluj, Constanța, Iași, Brașov, Bacău, Galați, Pitești, Ploiești (cu două magazine), Suceava, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Baia Mare, Arad și Târgoviște.

 

Te așteptăm în outletul Colin’s cu o gamă variată de produse la prețuri avantajoase. De la jeansi moderni și trendy la alte articole vestimentare pentru femei și bărbați, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți actualiza garderoba. Bucură-te de stilul contemporan oferit de Colin’s într-un mediu prietenos și plin de opțiuni pentru a-ți exprima personalitatea. Indiferent de preferințele tale, la outletul Colin’s vei găsi cu siguranță piese care să-ți completeze garderoba în mod elegant și la prețuri competitive.

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit