Fashion House Panoramic

Decimas Outlet

logo decimas

Decimas Outlet

Alergat, Fitness, Imbracaminte, Incaltaminte, Sport

0741880626

Descoperă outletul Decimas din centrul FASHION HOUSE! Acesta este locul unde pasiunea pentru mișcare întâlnește eleganța și calitatea. Decimas, lanțul spaniol de produse sportive, își deschide porțile larg pentru a vă oferi o selecție impresionantă de mărci de renume în domeniul sportiv precum Nike, Adidas, Puma, Reebok, Asics, New Balance și multe altele. Alături de aceste nume consacrate, outletul se mândrește și cu marca proprie, Tenth, care a devenit sinonimă cu calitatea și accesibilitatea în lumea articolelor sportive.

 

Colectiile variate din outletul Decimas sunt concepute pentru a satisface nevoile celor mai exigenți sportivi, dar și pe cele ale celor care iubesc confortul și stilul sportiv în viața de zi cu zi.

 

La Decimas, fiecare vizitator are ocazia să descopere articole sportive de înaltă calitate la prețuri accesibile, făcând din cumpărăturile de echipament sportiv o experiență satisfăcătoare. Calitatea, designul modern și funcționalitatea sunt atribute ce definesc fiecare articol disponibil în outlet. Așadar, indiferent că ești în căutarea de echipament sportiv pentru mersul periodic la sală, pentru alergarea zilnică sau pentru a practica un sport din pasiune sau ca profesie, te invităm în outletul Decimas pentru a găsi zilnic articole sportice de calitate la prețuri foarte bune.

 

Marca proprie, Tenth, reprezintă de ani buni una dintre cele mai bune oferte de articole sportive de pe piață, păstrând întotdeauna un excelent raport calitate/preț. Este o invitație deschisă pentru toți cei pasionați de sport să descopere calitatea și stilul oferite de Decimas.

 

Te invităm să descoperi lumea sportului și a modei active în Decimas Outlet din FASHION HOUSE și să te bucuri de ofertele exclusive cu care te vom întâmpina la fiecare vizită în centrul nostru comercial!

Dacă ești în căutarea unor articole sport de calitate la prețuri accesibile, îți recomandăm și alte magazine precum outletul Numero Uno sau outletul Hervis.

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit