Fashion House Panoramic

Iconic Beauty Outlet

Iconic Beauty Outlet

Accesorii, Accesorii Femei, Cosmetice

0722677039
ecaterina.baltatescu@iconicbeauty.ro

Outletul Iconic Beauty din FASHION HOUSE te invită să descoperi o lume a frumuseții și eleganței, unde pasiunea pentru cosmetice și parfumerie se întâlnește cu cele mai renumite branduri internaționale. Aici, vei găsi produse de marcă precum Prada, Collistar, Givenchy, Kenzo, Ungaro, Mandarina și multe altele, toate la prețuri accesibile, cu reduceri de minim 20% sau 30% față de alte centre comerciale.

 

În acest spațiu dedicat frumuseții, fiecare vizită se transformă într-o experiență unică. Vei putea explora o gamă variată de produse, pentru a găsi parfumul care se potrivește perfect personalității tale sau produsele de make-up adecvate pielii tale. Outletul Iconic Beauty nu este doar un loc unde găsești cosmetice, ci și un spațiu unde te poți inspira pentru a crea lookuri impresionante și a-ți completa ritualul de îngrijire personală.

 

Fie că ești în căutarea unui parfum nou, a produselor de îngrijire a pielii sau a celor mai recente tendințe în machiaj, outletul Iconic Beauty te așteaptă cu o selecție atentă și diversificată. Profită de oportunitatea de a achiziționa produse de înaltă calitate la prețuri reduse și îmbogățește-ți colecția de produse de frumusețe cu alegeri rafinate, originale și elegante. 

 

Te așteptăm în outletul Iconic Beauty din FASHION HOUSE, dar și în celelalte magazine de tip outlet din centrele noastre din Militari și Pallady. Vei găsi aici articole vestimentare, accesorii și încălțăminte pentru întreaga familie, dar și articole pentru casă la prețuri avantajoase!

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit