Fashion House Panoramic

Otter Outlet

Otter Outlet

Accesorii, Incaltaminte, Incaltaminte Femei

0731039865
otter.b.outlet@otter.ro

Otter Outlet – incaltaminte si accesorii

Colectiile Otter includ o gama variata de modele de incaltaminte, pentru toate categoriile de varsta. Toate produsele noastre indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, oferindu-ti confort si rafinament. Colectiile Otter includ design-uri diferite, pentru toate momentele zilei, dar si pentru ocazii speciale.

Produse in Outletul Otter

Magazinele Otter gazduiesc marci precum Geox, Ara, Bronx, Clarks, Alfiere, Gabor, Manas, Pikolinos, Cush sau Steve Madden. Te asteptam in magazinul Otter din Fashion House cu o multime de oferte speciale in fiecare zi!

Incaltamintea Otter reuneste calitatea si confortul, fiind ideale pentru purtat oriunde si de catre oricine. Outletul Otter din Fashion House Militari Centre este un magazin pentru intrega familie. Aici gasesti pantofi pentru femei, pantofi pentru babati dar si incaltaminte pentru copii.

De asemenea, din magazinul nostru poti achizitiona accesorii din piele, asa cum sunt curelele, portofelele, gentile de dama si borsetele pentru barbati. Pentru a-ti pastra pantofii in cea mai buna forma, iti oferim preturi speciale  la solutii de ingrijire pentru incaltaminte si la perii de pantofi.

Paseste cu incredere, purtand pantofii Otter!

 

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit