Fashion House Panoramic

Penti

Penti

0768107660
romfashionhouse@penti.com.tr

Povestea brandului nostru a început în anul 1950, atunci când fraţii Mois şi Yasef Kariyo au înfiinţat două companii separate.

În aceşti ani dezvoltarea industrială a ţării noastre era limitată iar unificarea puterii celor doi fraţi antreprenori a reprezentat cu punct cheie pentru noi toţi. În anul 1970 brandul nostru a luat denumirea de “Ogretmen Corap” (n.t. ciorapi de profesoară) şi peste un an în cartierul Bayrampaşa din Istanbul a fost înfiinţată prima noastră fabrică. Această nou denumire provine de la faptul că în acei ani în Turcia în general profesoarele preferau să poarte ciorapi fini.

 

Obiectivul nostru este de a ne întări tot mai mult poziţia în piaţa producţiei de ciorapi, piaţă al cărui lider suntem, şi de a ne continua această conduită, pe lângă vânzările de ciorapi şi în vânzările cu amănuntul de lenjerie intimă şi costume de baie. De asemenea ne propunem să devenim o companie globală şi de a fi “lovebrand”-ul femeilor atât în tara mama cât şi în străinătate.   Pentru asta producem şi depunem eforturi.

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit