OUTLETMANIA FESTIVAL

Indiferent care este alegerea ta în materie de fashion, momentul potrivit să adaugi ceva în garderoba ta a sosit! Numai la FASHION HOUSE Pallady găsești extra reduceri la toate articolele în perioada 15-17 iulie la OUTLETMANIA FESTIVAL.

Economisește la cumpărături fără să renunți la calitate. Asta înseamnă smart-shopping adevărat!

Vino și tu!

 

MAGAZINE PARTICIPANTEOFERTĂ VALABILĂ ÎN PERIOADA 16-17 IULIE 2022 ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
AC & COEXTRA 10% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
BSBPÂNĂ LA 80% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
UNION BRANDSEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
CAVALIEREEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
COLIN`S
ENGLISH HOME70%+10% PENTRU COLECȚII SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
E.Ni.WearEXTRA 40% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
ECCOPÂNĂ LA 60% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
FORMAT LADYEXTRA 50% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
JOLIDONEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
KENVELOEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
KILLTECEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
LEE COOPEREXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
MARC’ O POLOPÂNĂ LA 50% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
MOTOR JEANSEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
NIKEEXTRA 30% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
NUMERO UNOEXTRA 30% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
PUMA20% DIN PREȚUL DEJA REDUS PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
PENTIPÂNĂ LA 70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
R&R BOUTIQUEEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SIZEERPÂNĂ LA 70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SOFIAMANEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TOM TAILOR2 PRODUSE = EXTRA 20% OFERTA VALABILĂ PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TIME OUTEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TRIUMPHEXTRA 20% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
US POLOEXTRA 30% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
VARIOUS BRANDSPÂNĂ LA 70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Alte reduceri