OUTLETMANIA FESTIVAL

Pregătește-te pentru zilele răcoroase de toamnă!

Indiferent care este alegerea ta în materie de fashion, la FASHION HOUSE Pallady, OUTLETMANIA FESTIVAL îți aduce extra reduceri de -20% din prețul de outlet în perioada 7-9 octombrie.

Economisește la cumpărături fără să renunți la calitate.

Asta înseamnă smart – shopping adevărat!

Vino și tu!

MAGAZINE PARTICIPANTEOFERTĂ VALABILĂ IN PERIOADA 7-9 OCTOMBRIE,2022. ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
Ac & CoEXTRA -10% PENTRU CUMPĂRĂTURI DE MINIM DE 500 LEI; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
BSBEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
UNION BRANDSEXTRA -20%; EXTRA -30% ; EXTRA -50% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
CAVALIEREEXTRA -20%; EXTRA -30% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
COLIN`SCOLIN’S JEANS FEST
ENGLISH HOMEPÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
E.Ni.WearEXTRA -40% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
ECCOEXTRA -20% LA 2 ARTICOLE ACHIZITIONATE (PANTOFI + PRODUS INTRETINERE)  . PROMOTIE VALABILA PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
JOILIDONEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
 KENVELOEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
KILLTECEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
LEE COOPEREXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
MOTOR JEANSEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
NIKEEXTRA -20 % LA ACHIZITIA DE 2 SAU MAI MULTE PRODUSE DIN TOATE CATEGORIILE, EXCEPȚIE ȘOSETE SI ACCESORII
EXTRA 20% LA TOATĂ ÎNCALTAMINTEA DE COPII ȘI DAMĂ. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
NUMERO UNOEXTRA -50% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
OTTEREXTRA -30% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
PENTIPÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
R&R BOUTIQUEEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SIZEERPÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SOFIAMANPÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZINÎN.LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TOM TAILORPÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TIME OUTEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TRIUMPHEXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
US POLOEXTRA -30% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
VARIOUS BRANDSPÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Alte reduceri