OUTLETMANIA FESTIVAL

FASHION HOUSE Pallady  te invită la OUTLETMANIA FESTIVAL!

În perioada 25-27 martie la FASHION HOUSE Pallady, OUTLETMANIA FESTIVAL îți aduce extra reduceri de -20% din prețul de outlet. Economisește la cumpărături fără să renunți la calitate. Asta înseamnă smart-shopping adevărat!

Vino și tu să descoperi brandurile tale preferate la cele mai accesibile prețuri!

MAGAZINE PARTICIPANTEOFERTĂ VALABILĂ IN PERIOADA 25-27 MARCH,2022. ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
AC & COEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU AL 2-LEA PRODUS DIN ACEEAȘI CATEGORIE. OFERTĂ VALABILĂ PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
BSBEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
BENETTONEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
CAVALIEREEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
E.Ni.WearEXTRA 40% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
ECCOEXTRA 30% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU AL DOILEA PRODUS. OFERTĂ VALABILĂ PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
FORMAT LADYEXTRA 50% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN;  IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
JOLIDONEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
 KENVELOEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
KILLTECEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
LEE COOPEREXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
MARC’ O POLOEXTRA 15% PENTRU 3 ARTICOLE PE ACELAȘI BON FISCAL. OFERTĂ VALABILĂ PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
MOTOR JEANSEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
NUMERO UNOEXTRA 50% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN;  IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
OTTEREXTRA 50% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN;  IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
PUMA30% DIN PREȚUL DEJA REDUS PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
R&R BOUTIQUEEXTRA 40% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SOFIAMANEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TOM TAILOREXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TIME OUTEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TRIUMPHEXTRA 30% PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
US POLOEXTRA 20% DIN PREȚUL DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECTATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Alte reduceri