Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Dresuri & Ciorapi Ieftini - Outlet Dresuri si Ciorapi | Fashion House

Pentru un plus de eleganta intr-o tinuta ori pentru a te proteja de frig in zilele reci, o pereche de dresuri poate fi exact ce iti lipseste. La Fashion House Outlet Centre Militari, cel mai mare centru ce shopping cu magazine de tip outlet, gasesti tot ce vrei, de la magazine de tip outlet de dresuri, outlet de ciorapi, la magazine de incaltaminte de dama, de imbracaminte, fie sport, fie cu rochii de dama, magazine cu genti de dama, accesorii, dar si articole vestimentare destinate barbatilor si copiilor.

Toate produsele provin din stocuri ale producatorilor – branduri consacrate, din colectiile concepute special pentru magazinele de tip outlet si din colectiile din sezoanele anterioare. Gatta Outlet este un magazin de ciorapi si dresuri din seria magazinelor cu haine de dama din incinta Fashion House Outlet Centre Militari dedicat femeilor rafinate, atente la detalii.

Fashion House Outlet Centre Militari gazduieste mai bine de 50 de magazine de tip outlet, printre care Desigual, Street&Go, Colin’s, Kenvelo, Sofiaman, Mango, Ravioli, Mustang, BSB, Stefanel, Collective, Adidas si multe altele.

Reducerile zilnice incep de la 30% si pot ajunge pana la 70% sau chiar 90%. Mai mult decat atat, de doua ori pe an, in perioada in care au loc lichidarile de stoc, iar colectiile vechi sunt inlocuite cu altele noi, la Fashion House Outlet Centre Militari produsele deja reduse beneficiaza de reduceri suplimentare.

Te asteptam cu usile larg deschise si iti promitem o sesiune de cumparaturi pe cinste!

UNde ne gasesti

Vino sa descoperi
peste 60 de magazine
cu reduceri in fiecare zi!

Ia-ti prietenii sau familia si vino la Fashion House.
Ne gasesti in West Park Militari.
Militari, intrarea pe A1, km. 13
RATB 236 DIN PIATA OPEREI - circula direct pana la Fashion House
METROUL LINIA M3 - pana la statia Pacii apoi RATB 236 sau 137

Arata-mi traseul

Fii la curent

Afla primul despre oferte speciale
si evenimente de shopping!

Aboneaza-te si tu