Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Outlet-uri de rochii de dama

Fashion House Outlet Centre Militari este „Raiul” oricui adept al filosofiei smart shopping. Care este unul dintre cele mai importante secrete ale acestui concept? Vanatoarea de reduceri! Achizitioneaza putin si bun, urmarind sa iti cumperi lucruri de calitate la preturi mici. Pentru a te sprijini in demersul tau, Fashion House Outlet Centre Militari vine cu o multime de oferte si surprize si, cel mai important, reduceri pe tot parcursul anului.

Fugi din aglomeratia Bucurestiului modern si viziteaza-ne la Fashion House Outlet Centre Militari, un outlet de imbracaminte atipic, cu o arhitectura de inspiratie interbelica, care-ti ofera nu doar ocazia de a face shopping „destept”, ci si o multime de oportunitati de petrecere a timpului liber.

Daca nu stii cum sa te imbraci la urmatorul eveniment important din viata ta sau pur si simplu ai nevoie de o reimprospatare a garderobei si de un suflu de feminitate, Fashion House Outlet Centre Militari vine in intampinarea ta cu magazine de tip outlet de rochii si imbracaminte de dama. Tot aici te asteapta si neasteptat de multe modele de incaltaminte de dama si genti de dama.

Sa-ti spunem un secret? La Fashion House Outlet Centre Militari te bucuri tot timpul de reduceri de cel putin 30% la rochii si nu numai, procent ce ajunge, in zile „norocoase”, si la 70% sau 90%. Mai multe decat atat, de doua ori pe an, in pragul aparitiei noilor colectii, beneficiezi de reduceri suplimentare la produsele deja reduse.

Printre brandurile adapostite de Fashion House Outlet Centre Militari, din magazinele carora puteti achizitiona rochii de dama, se regasesc Format Lady, Guess, Sofiaman, Timeout, Santa Barbara, Mango, Stefanel si multe altele. Produsele din aceste magazine cu haine de dama, si nu numai, provin din stocuri ale producatorilor, din colectii special concepute pentru magazinele de tip outlet, dar si din colectiile din sezoanele anterioare ale brandurilor.

Te asteptam la Fashion House Outlet Centre Militari daca iti doresti o garderoba armonioasa si inteligent construita!

UNde ne gasesti

Vino sa descoperi
peste 60 de magazine
cu reduceri in fiecare zi!

Ia-ti prietenii sau familia si vino la Fashion House.
Ne gasesti in West Park Militari.
Militari, intrarea pe A1, km. 13
RATB 236 DIN PIATA OPEREI - circula direct pana la Fashion House
METROUL LINIA M3 - pana la statia Pacii apoi RATB 236 sau 137

Arata-mi traseul

Fii la curent

Afla primul despre oferte speciale
si evenimente de shopping!

Aboneaza-te si tu