Fashion House Panoramic

Outlet centre FASHION HOUSE Pallady, București

Program:L-V: 10:00-21:00 S-D: 10:00-22:00

Branduri renumite, reduceri zilnice pana la -70%

FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady este al doilea centru comercial de tip outlet din România. Încă de la înființare, adică din 27 mai 2021, este una dintre principalele destinații locale de cumpărături și de petrecere a timpului liber.

 

Inaugurat pe Autostrada Soarelui A2, km 15 (iesirea Cernica), Fashion House Outlet Centre Pallady și-a propus încă de la deschidere să schimbe peisajul local de cumpărături. A reușit, oferind tuturor celor care-i trec pragul o experiență de shopping superioară și produse aparținând unor branduri renumite, la prețuri mult mai accesibile decât într-un magazin obișnuit.

 

Cu aproape 40 de magazine ale unor branduri de top internaționale și locale,  centrul comercial vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu reduceri zilnice de minimum 30% din prețul inițial, pe parcursul întregului an. Reducerile de preț pot ajunge chiar și la 70% sau 90%, cu extra reduceri substanțiale adăugate frecvent. Astfel, fiecare vizită se transformă într-o experiență de smart shopping extrem de plăcută, gândită pentru toate stilurile și pentru toate buzunarele.

 

Din 25 iunie deschidem faza a doua a acestui proiect, care adaugă mixului de magazine și alte marci renumite precum: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, adidas, Guess, Damat și altele! Descoperă ofertele de deschidere în magazinele outlet și bucură-te de mai mult smart-shopping la superaltiv la doar câteva minute distanță de București!

 

Harta Centrului

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit