Fashion House Panoramic

D’s Damat

D’s Damat

Imbracaminte

0342402466
fashionpallady@dsdamat.ro

D’S Damat, brandul deținut de compania turca Orka Group, a devenit, în toții anii de prezență pe piața românească, lider pe segmentul de vestimentatie masculină, deținând în prezent magazine în cele mai mari centre comerciale din Romania.

Încă din anul 2010, D’S Damat s-a remarcat prin cel mai bun raport calitate-preț al produselor vestimentare, devenind una din principalele opțiuni pentru consumatorii din Romania în ceea ce privește achiziționarea hainelor de ceremonie, de tip business sau casual.

Brandul deținut de Orka Group a reușit în ultimii ani, să schimbe în mod pozitiv percepția publicului român despre produsele confecționate în Turcia, prin oferta diversificată, design și calitate a materialelor, în mare parte realizate în Italia, comparabile cu cele ale marilor branduri vestimentare internaționale.

D’S Damat Romania a devenit un etalon pentru bărbații care acordă o deosebită atenție imaginii lor și ținutei vestimentare pe care o poartă.

Consumatori din diverse sfere de activitate, inclusiv persoane publice, poartă haine D’S Damat la serviciu, la întâlnirile de afaceri, la recepții, în călătorii sau la evenimentele de tip ceremonie.

Printre persoanele publice din România care poartă vestimentațiile brandului se numara prezentatori de știri, prezentatori de emisiuni de divertisment, actori si artiști.

Descoperă calitatea și eleganța mărcii și în magazinul nostru outlet din FASHION HOUSE, la prețuri imbatabile, cu reduceri din pretul inițial între -30% și până la -70%!

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit