Fashion House Panoramic

Triumph

Triumph

Lenjerie

4374036855
outlet.pallady@triumph.ro

TRIUMPH OUTLET – LENJERIE, TINUTE DE CASA, COSTUME DE BAIE

La Triumph Outlet te așteaptă o experiență de cumpărături unică, unde vei găsi lenjerie, ținute de noapte, de casă și costume de baie de înaltă calitate la prețuri accesibile.

 

Triumph International România a fost prezentă pe piața românească timp de 20 de ani, în București și în marile orașe ale țării. Proiectele monobrand reprezintă o realizare semnificativă pentru noi, aducând ultimele standarde de design și o prezentare modernă în universul lenjeriei. Noul concept Triumph integrează totodată servicii de calitate pentru clienții noștri, oferindu-le o experiență de cumpărături deosebită.

 

Cu deschiderea primului outlet Triumph în România, în FASHION HOUSE, dorim să aducem o nouă dimensiune experienței de cumpărare pentru clientele noastre. Aici vei avea ocazia de a descoperi colecții de lenjerie excepționale, ținute de noapte rafinate, costume de baie trendy și multe alte articole care să îți completeze garderoba cu eleganță și stil.

 

Deci, dacă îți dorești să te simți confortabil și să arăți impecabil, outletul Triumph din FASHION HOUSE este destinația perfectă. Descoperă calitatea și designul rafinat pe care Triumph le aduce în lumea lenjeriei și pregătește-te să te simți superb în fiecare moment al zilei. În plus, te așteptăm cu reduceri zilnice la toate articolele, astfel încât produsele de calitate pe care ți le dorești să fie cât mai accesibile!

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit