Fashion House Panoramic

Under Armour Outlet

Under Armour Outlet

40728879303
ua.pallady@kvantumsport.com

La Under Armour Outlet te așteaptă o gamă variată de îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, toate la prețuri accesibile. Under Armour reprezintă mai mult decât o marcă de sport – este o poveste de succes, născută din dorința unui fost jucător de fotbal american de a dezvolta echipament sportiv de înaltă calitate.

 

Povestea Under Armour a început în anul 1996, când Kevin Plank, fostul jucător de fotbal american al Universității din Maryland, a simțit disconfortul provocat de tricourile din bumbac care absorb greu transpirația și limitează performanța pe teren. În căutarea unei soluții mai bune, Kevin s-a angajat într-o misiune de dezvoltare a echipamentului sportiv. Lucrând în subsolul casei bunicii sale, a creat primul tricou de compresie de înaltă performanță, care păstrează temperatura corporală constantă, elimină transpirația și permite atleților să evolueze la potențialul lor maxim.

 

Astăzi, influența și inovația Under Armour sunt resimțite de atleții din întreaga lume. La outletul Under Armour din FASHION HOUSE Pallady, poți descoperi această gamă variată de produse, toate create cu pasiune pentru a face atleții mai buni. Fie că practici sporturi intense sau ești în căutarea unor haine și accesorii confortabile pentru activități de zi cu zi, Under Armour are ceea ce îți trebuie pentru a te simți încrezător și pregătit să faci față provocărilor.

 

Fiecare produs Under Armour este rezultatul unei preocupări constante pentru inovație și design de înaltă calitate. Deci, indiferent dacă ești un sportiv înrăit sau doar îți dorești echipament de calitate, outletul Under Armour din FASHION HOUSE Militari este locul potrivit pentru tine. Vino să descoperi colecțiile noastre la prețuri reduse și lasă-te inspirat să fii mai bun în fiecare zi, cu ajutorul echipamentului sportiv de la Under Armour.

Branduri similare

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit