Fashion House Panoramic

Jeans Mania

Încă nu ți-ai găsit perechea perfectă de blugi?

 Între 19-23 octombrie, la Fashion House ai Jeans Mania, cu extra-reduceri din prețul de outlet! Așa că vino să o cauți printre piese unice de la branduri de renume, la cele mai bune prețuri!

Pentru că da, perechea perfectă de blugi există și, da, o poți avea fără să îți dai bugetul peste cap. Și, dacă nu te-ai hotărât, poți alege mai multe. Pentru că știi că meriți tot ce e mai bun.

Ce mai aștepți? Vino la FASHION HOUSE, magazinele noastre te așteaptă!

MAGAZINE PARTICIPANTE OFERTĂ VALABILĂ IN PERIOADA 19-23 OCTOMBRIE, 2023. ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
Ac & Co EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET. CAMPANIA ESTE VALABILĂ PENTRU CUMPĂRĂTURI DE MINIM 1,200 LEI. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
BSB EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
CAVALIERE PÂNĂ LA -50% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
COCCODRILLO MAI MULTE DETALII IN MAGAZIN.
COLIN`S EXTRA 20% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN. LA CUMPĂRĂTURI DE 400 RON, DISCOUNT 75 RON APLICAT LA CASĂ. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
DE SHON EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
ENGLISH HOME MAI MULTE DETALII IN MAGAZIN.
ECCO EXTRA -20% LA ACHIZITIONAREA A 2 PRODUSE PE ACELASI BON FISCAL. PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
JOLIDON PRETURI UNICE DE LA 13,90 LEI PENTRU COLECTII SELECTIONATE; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
KENVELO PRETURI UNICE INTRE 10 LEI SI 100 DE LEI; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
KILLTEC EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
LEVI’S ORICARE 2 PERECHI DE BLUGI LA 650 LEI ; ORICARE 3 PERECHI DE BLUGI LA 890 LEI; PANTALON/JEANS + CAMASA SAU HANORAC = 470 LEI. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
LEE COOPER PRETURI UNICE INTRE 10 LEI SI 100 DE LEI; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
MOTOR JEANS EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
NIKE EXTRA -30% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN (LAST SIZES); IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
NUMERO UNO EXTRA -30% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN (ZARA HOME); IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
OTTER EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
PUMA PÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
PENTI PÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; 3+1 CAMPANIA SE APLICA LA ARTICOLE DIN SEZONUL DE VARA. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
R&R BOUTIQUE EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SIZEER PÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; EXTRA -30% LA AL 2-LEA PRODUS PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SOFIAMAN PÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
SPORT VISION PÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; EXTRA -30% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TOM TAILOR PÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TIME OUT PRETURI UNICE INTRE 10 LEI SI 100 DE LEI; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
TRIUMPH EXTRA -20% DIN PREȚURILE DE OUTLET PENTRU COLECȚII SELECȚIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
US POLO PÂNĂ LA -70% PENTRU COLECȚII SELECTIONATE ȘI SEMNALIZATE ÎN MAGAZIN; ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
VARIOUS BRANDS MAI MULTE DETALII IN MAGAZIN.
© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit