Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

 

Politica de confidențialitate

 

Centrul Comercial FASHION HOUSE Outlet Center, situat in Str. Comertului nr. 13A, localitatea Domnesti, judetul Ilfov (intrarea pe Autostrada A1, km. 13), detinut de BUCHAREST INDUSTRIAL PARK SRL, societate romana cu sediul social in Str. Buzesti nr. 50-52, etaj 11, modul 31, sectorul 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8442/2001, CUI 4219826 (denumita in continuare ”BIP”), are un site web ”fashionhouse.ro” ce este administrat de S.C. SPADA DIGITAL MEDIA S.R.L., societate romana cu sediul social in Bucureşti, Șos. Mihai Bravu nr. 62A, sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/12498/2010, CUI RO27831117 (denumita in continuare “SPADA”).

Website-ul „fashionhouse.ro” (denumit in continuare “website”) este controlat de BIP, prin intermediul SPADA. BIP, prin SPADA, se angajeaza sa protejeze intimitatea utilizatorilor individuali ai website-ului „fashionhouse.ro”. Aceasta politica de confidentialitate (denumita in continuare “Politica de confidentialitate”) explica ce date de identificare sunt colectate si inregistrate in legatura cu/despre utilizatorii acestui website si ce se face in prezent cu aceste date. Orice date cu caracter personal colectate de la utilizatorii site-ului sunt controlate de BIP. Aceasta Politica este incorporata si face parte din termenii si conditiile care se aplica la utilizarea website-ului. Va rugam sa cititi cu atentie aceasta politica de confidentialitate inainte de a furniza date cu caracter personal. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica altor site-uri web ale unor terte parti, pe care le puteti accesa prin link-uri de pe acest website. Folosirea datelor cu caracter personale colectate de BIP si SPADA se face numai sub conditiile prevazute de Regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal nr. 679/2016(GDPR).

Consimtamantul pentru colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal. Tipuri de date personale colectate pe site

Prin accesarea, rasfoirea sau utilizarea in alt mod a acestui website, utilizatorii sunt de acord cu practicile descrise in Politica de confidentialitate, inclusiv sunt de acord si accepta sa le fie colectate, stocate si prelucrate datele personale, asa cum se subliniaza in aceasta politica. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest website.

Date cu caracter personal” reprezinta orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita in continuare ”Persoana vizata”), inclusiv numele, adresa de e-mail, varsta si sexul. Politica de confidentialitate a website-ului ia in considerare prevederile Regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal (RGPD), care va intra in vigoare la data de 25 mai 2018.

BIP, prin intermediul SPADA, colecteaza, stocheaza si prelucreaza numai datele cu caracter personal, pe care utilizatorii website-ului, printr-un consimtamant exprimat in mod expres si neechivoc, le ofera in mod voluntar. Astfel, BIP, prin intermediul SPADA, adreseaza utilizatorilor site-ului ”fashionhouse.ro” invitatia (fie printr-o fereastra tip ”pop-up”, fie prin butonul Aboneaza-te), ca acestia sa se aboneze pentru a primi prin e-mail comunicari gratuite (un buletin informativ de tip newsletter), ce contin stiri despre activitatile de vanzare cu amanuntul in magazinele din cadrul Centrului Comercial FASHION HOUSE Outlet Center sau alte informatii despre acest centru comercial, considerate a fi de interes pentru utilizatorii site-ului respectiv.  Abonarea la acest newsletter este gratuita si se realizeaza numai la cererea utilizatorului, prin urmatoarea procedura:

1) completarea campurilor corespunzatoare din formular (nume, precume, adresa de e-mail, sex, confirmarea faptului ca utilizatorul are peste 16 ani si ca este de acord cu stocarea datelor sale personale in baza de date a Bucharest Industrial Park SRL), apoi apasarea butonului Sunt de acord. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale, nefiind permisa introducerea datelor care nu va apartin sau a datelor false;

2) La apasarea butonului Sunt de acord, apare pe ecran Politica de confidentialitate, ce contine informatii referitoare la scopul si utilizarea datelor cu caracter personal. Daca utilizatorul apasa butonul Sunt de acord, existent la sfarsitul respectivei politici, va apare o fereastra pop-up cu mesajul ”Felicitari ! Te poti bucura de noutatile Fashion House Outlet Center”, iar utilizatorul devine abonat al website-ului.

Va puteti retrage in orice moment acceptul de a primi buletinul informativ newsletter, fie in scris printr-o cerere trimisa prin e-mail la adresele privacy@liebrecht-wood.com si privacy@fashionhouse.ro, fie folosind optiunea de dezabonare ce este continuta de fiecare newsletter.

Datele cu caracter personal mai sus mentionate sunt prelucrate de BIP, prin intermediul SPADA, in scopul trimiterii de e-mailuri catre abonati.

In viitor, BIP, prin intermediul SPADA,  poate solicita date personale suplimentare pe acest website. Inainte de orice astfel de solicitare de informatii suplimentare, Politica de confidentialitate va fi modificata pentru a descrie scopul colectarii suplimentare de date si pentru a solicita consimtamantul utilizatorilor site-ului web.

BIP se pronunta impotriva trimiterii de e-mail-uri nesolicitate (ce contin informatii nesolicitate, materiale promotionale sau orice alt date de contact nesolicitate), pentru care nu a obtinut acordul expres si neechivoc al utilizatorului (SPAM). De asemenea, BIP nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul website-ului. nu va divulga datele dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza website-ul, fara consimtamantul dumneavoastra explicit in acest sens.

Singura ocazie in care BIP si/sau SPADA  vor dezvalui/transmite date cu caracter personal unor terti va fi atunci cand acest lucru va fi solicitat de o autoritate publica, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Colectarea informatiilor pasive

Unele informatii generale pot fi colectate pasiv de la utilizatorii acestui website, fara ca utilizatorii sa furnizeze in mod voluntar acele informatii. Aceasta colectare de date se realizeaza prin tehnologii precum:

(i) adresa IP (Internet Protocol). O “adresa IP” este atribuita calculatoarelor la fiecare acces la Internet. Aceasta permite computerului sa trimita si sa primeasca date. In mod obisnuit, adresa IP se modifica cu fiecare ocazie, dar la unele conexiuni la internet in banda larga adresa IP poate fi constanta. O adresa IP fixa ​​poate identifica un anumit computer si, prin urmare, poate fi definita ca data cu caracter personal. BIP, prin intermediul SPADA,  utilizeaza informatii despre adresa IP pentru a colecta si analiza date cumulate (combinate) despre modul in care este utilizat website-ul. Acest lucru permite BIP sa imbunatateasca performanta site-ului ”fashionhouse.ro” pentru a oferi o experienta mai buna sau mai relevanta tuturor utilizatorilor site-ului.

(ii) cookie-uri. Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, care va fi stocat pe calculatorul dvs. in browser atunci cand anumite pagini de internet sunt accesate. Un cookie nu contine si nu colecteaza informatii autonom, ci numai atunci cand este citit prin intermediul unui browser web; el poate oferi informatii pentru a facilita adaptarea serviciului la user prin inregistrarea, printre altele, a preferintelor userului, detectarea erorilor sau colectarea datelor in scopuri statistice. Un cookie nu va va afecta in mod advers computerul dvs. si nu va stoca informatii cu rol de indentificare. Pentru a utiliza site-ul ”fashionhouse.ro” in mod complet cookie-urile trebuie instalate. Daca doriti sa dezactivati oricare cookie, probabil ca veti putea inca naviga pe acest site; cu toate acestea, anumite functionalitati pot fi dezactivate. Majoritatea browser-elor au activate in mod automat cookie-urile. Puteti decide daca si in ce conditii cookie-urile vor accesa calculatorul dvs. prin modificarea optiunilor browser-ului dvs. Va rugam sa observati ca, daca nu operati nicio modificare, aceasta va insemna ca acceptati configurarea initiala a browser-ului si activitatea cookieurilor. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa va modificati configuratia browserului si sa limitati sau sa dezactivati cookie-urile. Aceste informatii sunt puse la dispozitia dvs. deoarece dorim sa respectam prevederile legale si sa asiguram transparenta in privinta intimitatii userului.

Utilizam urmatoarele 3 tipuri:

– Session cookies, care sunt sterse imediat dupa vizita dvs.

–Persistent cookies, care vor ramane stocate in cazul multiplelor vizite pe site.
– Third party cookies, care sunt utilizate de partenerii nostri mentionati pe site sau catre care site-ul trimite.
Session cookies: Acestea va permit sa folositi functionalitati esentiale ale site-ului precum stocarea informatiilor dintr-un formular completat de dvs. In plus, acestea sunt de ajutor prin limitarea necesitatii transferului de informatii prin Internet. Nu sunt stocate in calculatorul dvs. si vor expira cand inchideti browserul.

Persistent cookies: Acestea ne permit sa recunoastem vizitatorii anonimi. Prin alocarea unui identificator anonim si aleator se pot stoca informatii specifice ca: metoda prin care ati ajuns la site, paginile vizitate, optiunile selectate si parcursul navigarii pe site. Monitorizand aceste informatii, putem sa imbunatatim website-ul, sa reparam erori si sa oferim continut mai bun. Folosim Google Analytics pentru a analiza utilizarea paginilor, interactiunea cu ele si parcursul navigarii site-urilor noastre. Aceste date sunt cunoscute sub denumirea de ‘website metrics’ sau ‘analytics’. Nu stocam informatii personale in acest proces.

Third party cookies: Cand vizitati site-ul, puteti observa anumite cookies care nu sunt legate de site-ul ”fashionhouse.ro”. Daca accesati o pagina web care are continut incorporat din Facebook sau YouTube, de exemplu, veti primi cookie-uri de la aceste website-uri. Nu controlam aceste cookie-uri, de aceea va recomandam sa verificati site-urile tertilor parti pentru mai multe informatii.

 

Pentru a activa sau dezactiva cookie-urile: daca nu cunoasteti tipul si versiunea de web browser pe care-l folositi, accesati meniul ‘Help’ in partea de sus a browserului, apoi ‘About’. Informatia relevanta va fi afisata.

Asigurati-va ca nivelul este setat la “Medium” sau mai jos, ceea ce va activa cookie-urile.

Daca selectati o optiune superioara “Medium”, cookie-urile vor fi blocate.

Pentru mai multe informatii despre functionarea modulelor cookie, va recomandam sa vizitati www.allaboutcookies.org.

 

Schimbul de informatii personale

In prezent, BIP nu impartaseste si nu vinde nicio informatie personala colectata de la utilizatorii site-ului web cu orice alte terte parti interesate de utilizarea acestor date pentru a vinde bunuri si/sau servicii utilizatorilor site-ului FASHION HOUSE Outlet Center. Aceste date sunt folosite doar de BIP pentru a oferi utilizatorilor site-ului informatii despre promotii speciale si oferte de vanzare cu amanuntul in magazinele outlet de la FASHION HOUSE. Datele nu sunt partajate cu magazinele outlet din cadrul FASHION HOUSE Outlet Center sau cu organizatiile asociate cu aceste magazine.

Securitate

BIP si SPADA detin procedurile si procesele necesare pentru a proteja datele cu caracter personal, furnizate de utilizatorii website-ului, de pierderi, folosire incorecta, acces neautorizat, dezvaluire, modificare sau distrugere. Din pacate, insa, transmiterea de informatii prin internet nu este complet sigura. Desi BIP si SPADA depun toate eforturile pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor, nu exista nicio garantie a securitatii informatiilor transmise de utilizatori pe site. Orice transmitere a informatiilor personale pe internet se face pe riscul utilizatorului individual. Odata ce BIP si SPADA au primit informatiile dvs., procedurile stricte si functiile de securitate sunt folosite pentru a impiedica accesul neautorizat.

Stocarea datelor cu caracter personal

Informatiile personale furnizate de catre utilizatorii website-ului sunt stocate pe servere securizate din Romania, respectiv servere in hosting din Uniunea Europeana sau Zona Economica Europeana. Stocarea bazei de date utilizeaza criptarea si toate extrasele de date cu caracter personal sunt protejate prin parola, pentru a se asigura o securitate maxima a datelor. Datele nu sunt utilizate sau trimise in afara Spatiului Economic European (SEE).

Drepturile utilizatorilor

Conform prevederilor legale in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, utilizatorii site-ului ”fashionhouse.ro”  beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc, dreptul la stergerea datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Incepand cu data de 25 mai 2018, data la care se va aplica RGPD, utilizatorii website-ului vor avea urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la protabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv profilare), dreptul de a retrage consimtamantul dat, dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa adresati BIP o cerere scrisa, datata si semnata, prin urmatoarele modalitati:

(i) posta electronica (e-mail), la adresa privacy@fashionhouse.ro;

sau

(ii) posta normala/curier la adresa: Responsabil cu Protectia Datelor Personale, BUCHAREST INDUSTRIAL PARK SRL, Centrul Comercial FASHION HOUSE Outlet Center, Str. Comertului nr. 13A, localitatea Domnesti, judetul Ilfov, cod postal 077090.

Pentru a proteja intimitatea si securitatea persoanelor care fac astfel de solicitari, BIP isi rezerva dreptul de a lua masurile necesare pentru a verifica identitatea solicitantului, inainte de intreprinde orice actiune. Dupa verificare, BIP va raspunde  in cel mult o luna de la primirea cererii, insa aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor primite de BIP. BIP va informa solicitantul cu privire la orice astfel de prelungire, in termen de o luna de la primirea cererii, prezentand si motivele intarzierii. In cazul in care solicitantul introduce o cerere in format electronic, informatiile sunt furnizate in format electronic acolo unde este posibil, cu exceptia cazului in care respectiva persoana solicita un alt format.

Copii

BIP, prin intermediul SPADA, nu colecteaza cu buna stiinta informatii de la copii cu varsta sub 16 ani.

Modificari la aceasta politica

BIP isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica in orice moment. Notificarea modificarilor la aceasta politica va fi afisata pe site-ul ”fashionhouse.ro”, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si date colectate ulterior prelucrarii. In cazul in care, dupa modificarea Politicii de confidentialitate, o persoana  utilizeaza in continuare website-ul, aceasta utilizare reprezinta acceptarea politicii revizuite. Este responsabilitatea utilizatorilor site-ului ”fashionhouse.ro” sa revada Politica de confidentialitate atunci cand utilizeaza website-ul.

Pentru orice intrebari referitoare la aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa contactati: privacy@liebrecht-wood.com si privacy@FashionHouse.ro.

Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata ultima data pe 29 noiembrie 2018.