Politica de confidențialitate

Centrul Comercial FASHION HOUSE Outlet Militari, situat in Str. Comertului nr. 13A, localitatea Domnesti, judetul Ilfov (intrarea pe Autostrada A1, km. 13), detinut de FASHION HOUSE MANAGEMENT S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Str. Comertului nr. 13A, camera 1, in cadrul West Park Retail, Domnesti, Ilfov inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J23/5775/03.12.2018, avand CUI RO 24409887, (denumita in continuare ”FHM”), deține site-ul web ”fashionhouse.ro”, care este administrat de cătreStefanini Infinit SRL, o societate inmatriculata si functionand in mod valabil în conformitate cu legea romana, cu sediul principal de activitate in Bucuresti, Cladirea Infinit Tower, Str. Tablitei nr. 4, parter și etajul 1, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub numarul J40/7528/07.06.2019, cod fiscal 41235330 (denumita in continuare “STEFANINI INFINIT“).

Website-ul „fashionhouse.ro” (denumit in continuare “website”) este controlat de FHM, prin intermediul STEFANINI INFINIT și Publicis Groupe Media Bucharest S.A. FHM,  în calitate de Operator, prin STEFANINI INFINIT și Publicis Groupe Media Bucharest s.a. în calitate de Împuterniciți, se angajează să protejeze drepturile utilizatorilor individuali ai website-ului „fashionhouse.ro”. Aceasta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (denumita in continuare “Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal“) explica ce date cu caracter personal sunt colectate si inregistrate in legatura cu/despre utilizatorii acestui website si cum sunt utilizate aceste date cu caracter personal. Orice date cu caracter personal colectate de la utilizatorii site-ului sunt controlate de FHM prin intermediul îmouterniciților săi, Stefanini Infinit și PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A.

PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A. o societate organizata in conformitate cu legile din Romania, având sediul social în Str. Nicolae Iorga, nr. 13, corp A, Camera 4, etaj 1, sector 1, Bucureşti, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/14264/2014, cod unic de înregistrare (CUI) RO33883390 (denumita in continuare PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A) are acces partial la informatiile generate de cooki-uri pe website-ul fashionhouse.ro, in calitatea de agentie de media responsabila cu implementarea campaniilor FHM in mediul digital.

Aceasta Politică este încorporată și face parte din termenii si conditiile care se aplica la utilizarea website-ului. Va rugam sa cititi cu atentie aceasta politica de prelucrare a datelor ca caracter personal înainte de a furniza orice date cu caracter personal. Aceasta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal nu se aplica altor site-uri web ale unor terte parti, pe care le puteti accesa prin link-uri de pe acest website. Folosirea datelor cu caracter personal colectate de FHM,  STEFANINI INFINIT si/sau PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A  se face numai sub conditiile prevazute de Regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal nr. 679/2016(GDPR).

Informarea și consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Tipuri de date personale colectate pe acest website.

Prin accesarea, parcurgerea sau utilizarea in orice alt mod a acestui website, utilizatorii sunt informați cu practicile descrise in prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Date cu caracter personal” reprezintă orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita in continuare ”Persoana vizata”), inclusiv numele, adresa de e-mail, varsta si sexul. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a prezentului website respectă prevederile Regulamentul european privind protectia datelor cu caracter personal (RGPD), care a intrat in vigoare la data de 25 mai 2018.

FHM, în calitate de Operator de date cu caracter personal, prin intermediul STEFANINI INFINIT, și Publicis Groupe Media Bucharest s.a., în calitate de Împuterniciți, colectează, stochează și prelucrează numai datele cu caracter personal pe care utilizatorii prezentului website , printr-un consimtamant exprimat in mod expres si neechivoc, le ofera in mod voluntar. Astfel, FHM, prin intermediul STEFANINI INFINIT, adreseaza utilizatorilor site-ului ”fashionhouse.ro” invitatia (fie printr-o fereastra tip ”pop-up”, fie prin butonul Aboneaza-te), ca acestia sa se aboneze pentru a primi prin e-mail comunicari gratuite (un buletin informativ de tip newsletter, ce contine stiri despre activitatile de vanzare cu amanuntul in magazinele din cadrul Centrului Comercial FASHION HOUSE Outlet Centre sau alte informatii despre acest centru comercial, considerate a fi de interes pentru utilizatorii site-ului), precum si optiunea ca utilizatorii website-ului sa-si exprime acordul/refuzul ca datele lor cu caracter personal, colectate de FHM, prin intermediul STEFANINI INFINIT si PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A , sa fie folosite pentru campaniile Facebook/ Instagram Custom Audience.  Abonarea la acest newsletter este gratuita si se realizeaza numai la cererea utilizatorului, prin urmatoarea procedura:

1) Politica de confidentialitate, ce contine informatii referitoare la scopul si utilizarea datelor cu caracter personal va aparea intr-o fereastra de tip ‘pop-up’ la accesarea paginii de abonare la newsletter.

2)Completarea campurilor corespunzatoare din formular (nume, precume, adresa de e-mail, sex, numar de telefon, confirmarea faptului ca utilizatorul are peste 18 ani si ca este de acord cu prelucrarea datelor sale personale in baza de date a FHM si cu Politica de Confidentialitate afisata pe www.fashionhouse.ro), apoi apasarea butonului Sunt de acord. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale, nefiind permisa introducerea datelor care nu va apartin sau a datelor false;

3)Daca utilizatorul apasa butonul Sunt de acord, existent la sfarsitul respectivei politici, dupa completarea campurilor din formular, va apărea o fereastra pop-up cu mesajul ”Felicitari ! Te poti bucura de noutatile Fashion House Outlet Centre”, iar utilizatorul devine abonat al website-ului.

Va puteti retrage in orice moment acceptul de a primi buletinul informativ newsletter si/sau acceptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie folosite pentru campaniile Facebook Custom Audience, fie folosind optiunea de dezabonare ce este continuta de fiecare newsletter, fie in scris, printr-o cerere trimisa prin e-mail la adresa privacy@liebrecht-wood.com.

Datele cu caracter personal mai sus menționate sunt prelucrate de FHM în calitate de Operator, prin intermediul STEFANINI INFINIT, și a PUBLICIS PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A.ca persoane juridice împuternicite de către FHM în scopul trimiterii de e-mailuri către abonați, precum și în scopul de a direcționa reclamă targetată în mediul Facebook și Instagram către persoanele vizate al căror consimțământ a fost obținut în mod informat, ne-echivoc.

In viitor, FHM , prin intermediul STEFANINI INFINIT,  poate solicita date personale suplimentare pe acest website. Inainte de orice astfel de solicitare de informatii suplimentare, Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal va fi modificata pentru a informa exhaustiv vizitatorii acestui website asupra  scopului colectarii suplimentare de date si pentru a solicita consimtamantul utilizatorilor site-ului web.

FHM se pronunta impotriva trimiterii de e-mail-uri nesolicitate (ce contin informatii nesolicitate, materiale promotionale sau orice alt date de contact nesolicitate) si impotriva folosirii datelor cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care a obtinut acordul expres si neechivoc al utilizatorului (SPAM). De asemenea, FHM si Împuternicitii acesteia, Stefanini Infinit si PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail altor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre alti terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul website-ului,  nu va divulga datele dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza website-ul, fara consimtamantul dumneavoastra informat și explicit in acest sens.

Singura ocazie in care FHM si/sau STEFANINI INFINIT si/sau PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A.vor dezvalui/transmite date cu caracter personal unor terti va fi atunci cand acest lucru va fi solicitat de o autoritate publica, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Colectarea pasivă a datelor cu caracter personal

Unele date personale generale pot fi colectate pasiv de la utilizatorii acestui website, fara ca utilizatorii sa furnizeze in mod informat și determinat acele informatii. Aceasta colectare de date se realizeaza prin tehnologii precum:

(i) adresa IP (Internet Protocol). O “adresa IP” este atribuita calculatoarelor la fiecare acces la Internet. Aceasta permite computerului sa trimita si sa primeasca date. In mod obisnuit, adresa IP se modifica cu fiecare ocazie, dar la unele conexiuni la internet in banda larga adresa IP poate fi constanta. O adresa IP fixa ​​poate identifica un anumit computer si, prin urmare, poate fi definita ca data cu caracter personal. FHM, prin intermediul STEFANINI INFINIT,  utilizeaza informatii despre adresa IP pentru a colecta si analiza date cumulate (combinate) despre modul in care este utilizat website-ul. Acest lucru permite FHM sa imbunatateasca performanta site-ului ”fashionhouse.ro” pentru a oferi o experienta mai buna sau mai relevanta tuturor utilizatorilor site-ului.

(ii) cookie-uri. Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, care va fi stocat pe calculatorul dvs. in browser atunci cand anumite pagini de internet sunt accesate. Un cookie nu contine si nu colecteaza informatii autonom, ci numai atunci cand este citit prin intermediul unui browser web; el poate oferi informatii pentru a facilita adaptarea serviciului la user prin inregistrarea, printre altele, a preferintelor userului, detectarea erorilor sau colectarea datelor in scopuri statistice. Un cookie nu va va afecta in mod advers computerul dvs. si nu va stoca informatii cu rol de indentificare. Pentru a utiliza site-ul ”fashionhouse.ro” in mod complet cookie-urile trebuie instalate. Daca doriti sa dezactivati oricare cookie, probabil ca veti putea inca naviga pe acest site; cu toate acestea, anumite functionalitati pot fi dezactivate. Majoritatea browser-elor au activate in mod automat cookie-urile. Puteti decide daca si in ce conditii cookie-urile vor accesa calculatorul dvs. prin modificarea optiunilor browser-ului dvs. Va rugam sa observati ca, daca nu operati nicio modificare, aceasta va insemna ca acceptati configurarea initiala a browser-ului si activitatea cookieurilor. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa va modificati configuratia browserului si sa limitati sau sa dezactivati cookie-urile. Aceste informatii sunt puse la dispozitia dvs. deoarece dorim sa respectam prevederile legale si sa asiguram transparenta in privinta intimitatii userului.

Utilizam urmatoarele 3 tipuri:

– Session cookies, care sunt sterse imediat dupa vizita dvs.

–Persistent cookies, care vor ramane stocate in cazul multiplelor vizite pe site.
– Third party cookies, care sunt utilizate de partenerii nostri mentionati pe site sau catre care site-ul trimite.
Session cookies: Acestea va permit sa folositi functionalitati esentiale ale site-ului precum stocarea informatiilor dintr-un formular completat de dvs. In plus, acestea sunt de ajutor prin limitarea necesitatii transferului de informatii prin Internet. Nu sunt stocate in calculatorul dvs. si vor expira cand inchideti browserul.

Persistent cookies: Acestea ne permit sa recunoastem vizitatorii anonimi. Prin alocarea unui identificator anonim si aleator se pot stoca informatii specifice ca: metoda prin care ati ajuns la site, paginile vizitate, optiunile selectate si parcursul navigarii pe site. Monitorizand aceste informatii, putem sa imbunatatim website-ul, sa reparam erori si sa oferim continut mai bun. Folosim Google Analytics pentru a analiza utilizarea paginilor, interactiunea cu ele si parcursul navigarii site-urilor noastre. Aceste date sunt cunoscute sub denumirea de ‘website metrics’ sau ‘analytics’. Nu stocam informatii personale in acest proces.

Third party cookies: Cand vizitati site-ul, puteti observa anumite cookies care nu sunt legate de site-ul ”fashionhouse.ro”. Daca accesati o pagina web care are continut incorporat din Facebook sau YouTube, de exemplu, veti primi cookie-uri de la aceste website-uri. Nu controlam aceste cookie-uri, de aceea va recomandam sa verificati site-urile tertilor parti pentru mai multe informatii.

Pentru a activa sau dezactiva cookie-urile: daca nu cunoasteti tipul si versiunea de web browser pe care-l folositi, accesati meniul ‘Help’ in partea de sus a browserului, apoi ‘About’. Informatia relevanta va fi afisata.

Dacă nivelul este setat la “Medium” sau mai jos, această selecție va activa cookie-urile.

Daca selectati o optiune superioara “Medium”, cookie-urile vor fi blocate.

Pentru mai multe informatii despre functionarea modulelor cookie, va recomandam sa vizitati www.allaboutcookies.org.

Schimbul de informatii personale

In prezent, FHM și Împuterniciții acestuia Stefanini Infinit și PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A., nu impartaseste si nu vinde nicio dată cu caracter  personal colectata de la utilizatorii acestui site  web cu nicio tertă parte interesată de utilizarea acestor date pentru a vinde bunuri si/sau servicii utilizatorilor site-ului FASHION HOUSE Outlet Centre. Aceste date sunt folosite doar de FHM și Împuterniciții acestuia, Stefanini și PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A, pentru a oferi utilizatorilor site-ului informatii despre promotii speciale si oferte de vanzare cu amanuntul in magazinele outlet de la FASHION HOUSE. Datele nu sunt partajate cu magazinele outlet din cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre sau cu organizatiile asociate cu aceste magazine.

Securitate

FHM, în calitate de Operator de date cu caracter personal, alături de STEFANINI INFINIT si PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A. în calitate de Împuterniciți, detin procedurile si procesele necesare pentru a proteja datele cu caracter personal, furnizate de utilizatorii website-ului, de pierderi, folosire incorecta, acces neautorizat, dezvaluire, modificare sau distrugere. Din pacate, insa, transmiterea de informatii prin internet nu este  100% sigură. Desi FHM, STEFANINI INFINIT și PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A. depun toate eforturile pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor, exista o garantie limitată  a securitatii informatiilor transmise de utilizatori pe site. Orice transmitere a datelor personale pe internet se face pe riscul informat și asumat al utilizatorului individual. Odată ce FHM,  STEFANINI INFINIT și PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A. au primit informatiile dvs., procedurile stricte si functiile de securitate sunt folosite pentru a impiedica accesul neautorizat.

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal  furnizate de catre utilizatorii prezentului website  sunt stocate pe servere securizate din Romania, și respectiv servere in hosting din Uniunea Europeana sau Zona Economica Europeana. Stocarea bazei de date utilizeaza criptarea si toate extrasele de date cu caracter personal sunt protejate prin parola, pentru a se asigura o securitate maxima a datelor. Datele nu sunt utilizate sau trimise in afara Spatiului Economic European (SEE).

Drepturile utilizatorilor

Conform prevederilor legale in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, utilizatorii site-ului ”fashionhouse.ro”  beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care îi privesc, dreptul la stergerea datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Incepand cu data de 25 mai 2018, data de la care se aplica RGPD, utilizatorii website-ului au urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la protabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv profilare), dreptul de a retrage consimtamantul dat, dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa adresati FHM o cerere scrisa, datata si semnata, prin urmatoarele modalitati:

(i) posta electronica (e-mail), la adresa privacy@liebrecht-wood.com.

sau

(ii) posta normala/curier la adresa: Responsabil cu Protectia Datelor Personale, Fashion House Management SRL, Centrul Comercial FASHION HOUSE Outlet Centre, Str. Comertului nr. 13A, localitatea Domnesti, judetul Ilfov, cod postal 077090.

Pentru a proteja intimitatea si securitatea persoanelor care fac astfel de solicitari, FHM isi rezerva dreptul de a lua masurile necesare pentru a verifica identitatea solicitantului, inainte de intreprinde orice actiune. Dupa verificare, FHM va raspunde  in cel mult o luna de la primirea cererii, insa aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor primite de FHM. FHM va informa solicitantul cu privire la orice astfel de prelungire, in termen de o luna de la primirea cererii, prezentand si motivele intarzierii. In cazul in care solicitantul introduce o cerere in format electronic, informatiile sunt furnizate in format electronic acolo unde este posibil, cu exceptia cazului in care respectiva persoana solicita un alt format.

Minori

FHM, prin intermediul STEFANINI INFINIT și PUBLICIS GROUPE MEDIA BUCHAREST S.A. nu colecteaza cu buna stiinta informatii de la minori cu varsta sub 18 ani.

Modificari la aceasta politica

FHM isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica in orice moment. Notificarea modificarilor la aceasta politica va fi afisata pe website-ul ”fashionhouse.ro”, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si date colectate ulterior. In cazul in care, dupa modificarea Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal, o persoana  utilizeaza in continuare website-ul, aceasta utilizare reprezinta acceptarea informată a termenilor politicii revizuite. Este responsabilitatea utilizatorilor site-ului ”fashionhouse.ro” sa revada Politica de confidentialitate atunci cand utilizeaza website-ul.

Pentru orice intrebari referitoare la aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa contactati: privacy@liebrecht-wood.com.

Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata ultima data in 10 martie 2021.