fashion house

3 bloggeri renumiți de fashion care au devenit vedete globale

WWW-ul este plin de bloguri de fashion care mai de care mai inspirate și atrăgătoare, care au autori smart and savvy, ce au reușit să-și creeze propria bază solidă de fani pe parcursul unor ani întregi de muncă. Unii dintre acești bloggeri au reușit mai mult de atât, însă, căci au devenit atât de populari și îndrăgiți, încât au ajuns niște vedete în toată puterea cuvântului, cu recunoaștere la nivel mondial. Am pregătit pentru tine 3 bloggeri de fashion care au devenit niște staruri globale, datorită activității de succes desfășurate în online și offline și care pot fi un model și pentru tine!

femeie în rochie roșie lângă mașini negre

1. Chiara Ferragni

Probabil cel mai renumit blogger al momentului, italianca Chiara Ferragni a reușit să depășească granițele propriei sale pagini de internet, lansată în 2009 cu titlul de The Blonde Salad, și să ajungă să fie stăpâna unui adevărat imperiu financiar. Este primul blogger care a apărut pe coperta unui număr Vogue, iar în 2015 succesul său fenomenal i-a făcut pe cei de la Harvard Business Review să deruleze un studiu de caz despre un fashion influencer, cu Chiara personaj principal. Între timp, Chiara și-a lansat propria linie de încălțăminte pe care o comercializează online, dar și în magazinul din Milano care-i poartă numele, iar până în momentul de față a colaborat cu zeci de branduri renumite, precum Gucci, Guess, Steve Madden, Intimissimi, Yves Saint Laurent, Victoria’s Secret, Mango, Luis Vuitton, Mango sau Chloe.

2. Leandra Medine

Unul dintre cei mai experimentați bloggeri de fashion, Leandra Medine este creierul și imaginea bogului The Man Repeller. Pagina sa personală de web, înființată în 2010, a ajuns în timp record să fie distribuită și dată ca exemplu de publicații online de profil renumite, pecum Style, Harper’s Bazaar, Gawker sau Refinery 29, iar designeri celebri s-au grăbit să sară la picioarele Leandrei, pentru a-i propune colaborări dintre cele mai diverse. Pe lista acestora s-au numărat branduri precum Rebecca Minkoff, Phillip Lim sau Topshop.

3. Julia Engel

Cu un blog lansat în 2011, Gal Meets Glam, când Julia era încă o adolescentă, tânăra americancă a ajuns în timp scurt la inimila publicului și a specialiștilor în modă. Rapid a venit și recunoașterea globală a talentului său la nivel vizual, descriptiv și, mai ales, în ceea ce privește moda. Datorită stilului său feminin Julia a avut numeroase colaborări cu branduri ca Tory Burch, Coach și Club Monaco, devenind o vedetă în toată regula.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit