fashion house

Trendurile anilor ’90 şi 2000 au revenit în forță!

Moda trece, moda vine, aşa că nu e de mirare că ce s-a purtat ieri se poartă foarte bine azi.

Spre exemplu, unele dintre cele mai importante trenduri ale anilor’90 şi 2000 fac furori în prezent şi ne aduc pe toți în magazine.

Iată câteva exemple din care te poți inspira și tu atunci când mergi la cumpărături!

fata in blugi si tricou alb la garaj

Jachetele din piele

Recunoaște, era o vreme în care toți cunoscuții tăi aveau o jachetă din piele neagră. Era unul dintre cele mai în vogă articole ale perioadei şi oricine purta o astfel de jachetă părea modern şi sofisticat.

Nu dai greș cu nimic dacă îți iei și tu azi o jachetă din piele naturală sau ecologică, mai ales de culoare neagră, care îți întregește perfect o serie de ținute.

Rochiile tip neglijeu din mătase

Imaginile cu Kate Moss îmbrăcată într-o rochie din satin de mătase, tip neglijeu, au intrat în analele modei. Nici nu avea cum să fie altfel, când suava Kate apărea ca o Lolita senzuală și inocentă, în același timp, atunci când purta o astfel de rochie. Cumpără-ți și tu o rochie tip neglijeu și vei vedea că e și ușor de purtat și de accesorizat, dar mai ales proaspătă și feminină.

Salopetele de blugi

S-au purtat în neştire în a doua parte a anilor ’90 şi în prima parte a anilor 2000, trupele de fete tip Spice Girls sau boy band-urile Backstreet Boys şi East 17 promovând serios de tot acest trend.

Azi salopetele au revenit cu forţe noi şi, prin materiale moderne şi croieli şi mai relaxate, sunt unele dintre favoritele generaţiei tinere, dar nu numai.

Culorile neon

Cele mai moderne persoane din anii ’90 şi 2000 ştiau că spectrul culorilor neon era super-fashionable în acea perioadă. Spre bucuria lor şi a generaţiei de azi, care apreciază accentele cromatice, culorile neon au revenit şi sunt gata să înveselească orice outfit. Dacă te gândeşti că ce e prea mult strică, nu te îngrijora!

E suficient să ai o singură piesă într-o culoare neon, iar aceasta poate fi atât din segmentul de îmbrăcăminte, cât şi cel de încălţăminte sau accesorii.

Ochelarii de soare cu rame rotunde

Îţi oferă un aer un pic retro sau îţi dau un uşor accent de tocilar, dar ochelarii cu rame rotunde sunt unul dintre cele mai simpatice accesorii ale momentului. Ei se purtau în heavy rotation în anii ’90, mai ales în seriale populare precum Beverly Hills 90210, iar azi se poartă la fel de mult şi nu numai în seriale.

Blugii cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă sunt acei blugi versatili pe care poţi să-i porţi cu un top scurt sau cu un tricou mai lung deasupra. Te sfătuim să nu te duci cu gândul doar la blugii conici cu talie înaltă, ci şi la cei evazaţi cu talie înalta, blugii skinny sau cei bootcut. Acum înțelegi de ce sunt atât de populari și acum?

Ghiozdanele

Ei, asta da o veste nemaipomenită. Ghiozdanele atât de iubite din urmă cu 20 de ani sunt acum mai proaspete că niciodată. Nu te îngrijora de faptul că toată lumea poartă ghiozdane azi. Colorate, cu paiete, broderii, insigne şi alte aplicaţii colorate, modelele ghiozdanelor sunt atât de variate acum, încât nu vedem niciun motiv să nu-ţi cumperi şi tu unul!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit