Fashion House Panoramic

Desigual Outlet

logo desigual

Desigual Outlet

Imbracaminte, Imbracaminte Barbati, Imbracaminte Femei

0725520570
desigual.fashionhouse@solmar.com.ro

Desigual Outlet imbracamintea care te transforma

In anul 1984 in Ibiza, Spania, Thomas Meyer dadea viata proiectului Desigual. Tanarul care, pe atunci, avea doar 20 de ani, a inceput sa creeze tricouri atipice, pentru ca apoi sa realizeze jachete din fosti jeansi, sau tot felul de combinatii care au atras atentia si care continua sa o faca si in zilele noastre. Sloganul brandului este “Desigual is not the same”, iar valorile constau in veselie, prospetime si autenticitate, combinate cu putin umor.

Am incercat in colectiile noastre, ca fiecare dintre voi sa va regasiti stilul, combinand designul nostru caracteristic cu trendurile sezonului. Inspiratia ne-a venit din traditia artizanala, handmade.

Rezultatul au fost produsele optimiste, emanand o stare de spirit pozitiva prin fiecare croiala. Colectii energice, pline de detalii care reflecta spiritul latin.

Explozii de materiale, culori puternice, combinatii de printuri florale, artizanale, folk, croieli atipice si originale; acesta este adn-ul nostru.

Daca iti plac hainele colorate si modelele iesite din tipare, Desigual este magazinul potrivit pentru tine. Imbaracaminte si incaltaminte de calitate la preturi convenabile poti gasi in Outletul Desigual, din centrul comercial Fashion House. Combinatii inedite si originale au fost create de designerii Desigual pentru a te scoate din anonimat.

Vino la Fashion House si profita de reducerile Desigual pentru a concepe tinute la moda dar totodata si foarte originale.

Urmareste site-ul nostru si fii la curent cu promotiile din magazinele outlet Desigual!

Branduri similare

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit